| LadyClouds a întrebat:

-Dupa parerea voastra, ce poate raspunde un COPIL ( fratele ) la o intrebare din tema de vacanta. Cerinta suna cam asa si sincera sa fiu mi se pare o prostie sa dai asta unui COPIL!

Cerinta : Care crezi ca este subintelesul cuvintelor "fetitele trebuie vazute, nu auzite." FUNDA!:*

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
9 răspunsuri:
| amaadina a răspuns:

As fi curioasa care e raspunsul invatatorului/invatatoarei laughing

Eu din cuvintele alea am inteles ca trebuie sa te uiti la aspectul fizic al fetitei, fara sa iei in calcul ce zice... =)

| cristiancristir a răspuns:

Ai dreptate. E cam stupida cerinta asta. Singurul lucru care imi vine in minte cand citesc asta este ca fetele sint frumoase deci merita sa fie privite dar ideile lor nu sunt demne de luat in seama. Cred ca trebuie luata la intrebari invatatoarea.

| addyy_2967 a răspuns:

Doamne si eu am aceeaso tema. wtf straight face

| addyy_2967 a răspuns:

Dar eu sunt a7'a. 14 anistraight face cum are aceeasi tema?

| Ioanantonia a răspuns:

laughing rolling on the floor(e ceva ft ciudat, cati ani are frati-tu?)cred ca vrea sa arate ca fetele trebuie observate si ajutate nu doar auzite happy

| ovishadow a răspuns:

Are dreptate.

| Cludiii a răspuns:

laughing Este o prostie destul de mare sa pui o astfel intrebare pentru un copil! Sincer si pe mine ma baga in dubii aceasta intrebare. Probabil este vorba despre faptul ca nu trebuie sa ai incredere in ceea ce spun "fetitele" ci mai intai sa se uite la aspectul lor, adica daca sunt fete cuminti sau fete rele. Asa am inteles eu cerinta!winking

| LadyClouds explică:

Nu este invatatoare, fratele este clasa a 6'a, dar tot COPIL este...adica...la 12 ani ce sa ceri? In sensul ca, in ciuda faptului ca trece la varsta pubrtatii, nu cred ca scoala are vreo legatura cu asta. Pe mine m-a incuiat intrebarea pentru ca parerea mea este urmatoarea ( ca si a @cristinacristir) : fetele trebuie apreciate pentru frumusetea exterioara, ele sunt aici doar pentru a delecta privirile barbatilor, dar parerile lor CORECTE nu intereseaza pe nimeni. Cam asta inteleg si zau ca nu cred ca asta ar trebui sa scrie in caietul de vacanta. Rusine celor care au conceput acest caiet! Stiti ca era o melodie a Christinei aguilera in care zicea aceeasi chestie : ''Girls must be seen, not heard''

| alexadrian09 a răspuns:

Cine i-a dat intrebarea asta e rrom bat la pariu, doar niste nesimtiti fac asa ceva unui copil. funditalaughing?