| Alisa_9825 a întrebat:

E adevarat ca daca ai un certificat ca ai facut voluntariat, intri mai usor la studii in Franta? am auzit ca ei i-au mult in consideratie asta...

Răspuns Câştigător
| georgesur a răspuns:

In tari occidentale cu un invatamint performant(vezi UK, Fr, Swe, USA) sunt multe aspecte de care se tine cont(pe linga inteligenta si cunostinte):abilitati de comunicare, creativitate,
spirit de echipa, practicarea sportului, abilitati de leader, interesul fata de social si dorinta de a ajuta, etc.Nu stiu cit ajuta un certificat daca nu reiese din activitatile tale extrascolare ca este si adevarat.

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Cred ca te referi la voluntariat.

| Flav a răspuns:

La studii in Franta si tu scrii ''ei i-au mult''? Ramai in tara, ne faci de rusine, atat aici, dar mai ales acolo!

| Flav a răspuns:

Alisa - ''i-au''? Asa se scrie? Ia conjunga-mi verbul a lua!
Cine se face de ras?

| Alisa_9825 explică:

Da, am vrut sa zic voluntariat, da nu imi aminteam cum se zice corect.

| Alisa_9825 explică:

,, Ei'', adica Francezii.
Flav, de ris te faci tu cu asa comentarii stupide!

| Alisa_9825 explică:

De fapt, se scrie,, ei iau'', e greseala mea, dar nu e crima.Si nu ai nici un drept sa ma critici ca persoana, caci nu ma cunosti si sint sigura ca nici tu nu esti geniul limbii romane. Asa ca in nici intr-un caz nu o sa ma opreasca sfatul tau sa-mi construiesc viitorul! Puteai sa ma corectezi intr-un mod mai frumos, fara sa te dai super destept, si poate era inca sa-ti multumesc.