| Dee0tzaA a întrebat:

E adevarat ca maine se vor tine ore:O:O:O:O:O:O:O:O:O? Va rog raspuns urgent!crying

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dupa cum ar vrea marele ministru al educatiei maine sar tine ore. Dar tinand cont de realitate nu de povestile distinsului maine 90% nu se vor tine ore normale de curs.Bafta!

9 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Da

| rosto a răspuns:

Sper sa da, sa va mai ocupe din timp, ca ne-a cam ajuns... laughing

| doar.pt.voi. a răspuns:

Ce ore? e festivitatea aia, mai vb cu colegii una, alta.Ne vedem cu diriga/dirigu si ne spune sa venim a2a zi.Cartile se dau peste 2-3 saptamani, orarul se schimba zi de zi, timp de vreo 2-3 luni, fara absente 1-2 luni si cam gatabig grin asa e la liceul meu.Trec a11ahappy

| UNfriendLY a răspuns:

Sper sa faceti laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Dragosgan a răspuns:

Da, se tin, pentru ca maestrul minciunii si al prostiei pamantesti, hotul din scoli, spaima profesorilor, prietenul hotilor, Daniel Piatra Funera nu a dormit o saptamana ticluind un plan ca profesorii sa inceapa mai repede scoala si sa anuleze cumva grevele si penttru a enerva si mai mult pe toata lumea de prostia guvernului.asta e tot.

| ColorfullColors a răspuns:

Maine se va face scoala cam 2 ore sau mai putin (cel putin la scoala mea: decebal - deva)
mergi la 9... astepti sa vina diriginta. te duci sa-ti iei cartile.si pleci acasa. laughing faina zi!

| Spark a răspuns:

Stai chill nu cred ca o sa se tina!

| Mihaela_1499 a răspuns:

Nu, se sta cu dirigintele.
Cu drag, Diana.