anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E bine sa te inscrii la mai multe facultati?

Răspuns Câştigător
| lovemusic605 a răspuns:

Depinde ce dorești să faci. Îți pot spune cum procedez eu, de exemplu. La sfârșitul lunii eu dau admitere la Facultatea de Medicină din Cluj, însă concurența fiind mare și subiectele grele, iau în considerare și posibilitatea să nu fiu admis. Ca și rezervă, am ales Biochimia de la Facultatea de Biologie și Geologie, tot din Cluj, unde se face o medie de admitere ponderată între media de la bac și nota la admitere/Concursul „Emil Racoviță". Eu am fost în aprilie la concurs și am fost declarat admis. Așadar, urmează să merg să depun dosarele în ambele părți, adică la Biochimie și la Medicină (unde mă înscriu la admitere), iar dacă reușesc la admitere, îmi voi retrage dosarul de la Biochimie. Dacă nu, atunci mi-l voi lăsa acolo și din toamnă voi merge acolo la facultate.

Dacă întrebarea ta se referă la a urma mai multe facultăți deodată, adică în paralel, atunci nu știu ce să-ți spun... În cazul meu, să urmez în paralel, pe lângă Medicină, încă o facultate ar fi extrem de dificil și, sincer, nu îi văd rostul. Mai degrabă te lași de Medicină, dacă nu îți place, și te apuci de altă facultate, decât să o urmezi în paralel.

Orice ar fi, eu îți doresc mult succes mai departe și să ajungi să faci exact ce te pasionează. Sper că ți-am fost cât de cât de folos. happy

| BlankWhite a răspuns (pentru lovemusic605):

Multumesc! Dar daca intrii la taxa la medicina, urmezi in continuare?

| lovemusic605 a răspuns (pentru BlankWhite):

Din păcate, taxa la Medicină este mult prea costisitoare pentru buzunarele părinților mei, așa că nu cred... Fie intru la buget, fie mă duc la Biochimie și fie ce-o fi. :-p

| lovemusic605 a răspuns (pentru BlankWhite):

Mulțumesc de fundă, apropo. happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da