Nu te poti plictisi de Jules Verne Cartile lui pur si simplu te capteaza si nu te poti opri pana nu o termini.
Ti-as recomanda "Aventurile lui Tom Sawyer", "Calatoriile lui Guliver", "Prichindel", "Marile Sperante", "Micul print", "2000 de leghe sub mari", "Ocolul Pamantului in 80 de zile", "Cuore"
si mai ales: "Alice in tara Minunilor" sau "Alice in tara oglinzilor" daca bineinteles nu le-ai citit deja
Lectura placuta!
Da, iti vor placea - sunt captivante, interesante si usor de citit. as reciti "calatorie spre centrul pamantului" oricand
Is foarte frumoase. le-am citit si eu cand eram mai mica. sper sa le poti intelege:*esti o fetita desteapta
Buna ziua, cartile lui Jules Verne sunt carti potrivite pentru varsta ta. Ai mai putea citi Mizerabilii, Aventurile lui Huckleberry Finn, Tom Sawyer, David Coperfield, Notre-Dame de Paris. PA
Sunt bune, in general Jules Verne e bun indiferent de titlu. si poti sa completezi lista de autori cu Alexandre Dumas si Michel Zevaco.
p. s.:@matchpoint: Notre-Dame? serios, la 10 ani? ce vrei sa urmeze la 11, Romeo si Julieta?
Ha ha pe mina mama m-a invatat sa citesc de la 6 ani iar la 7 citisem deja colt alb.la 8 citisem si "O calatorie in jurul pamnatului in 80 de zile.calatorie in centrul pamantului. daaaaa este buna mie mi-a placut mult.
Eu consider că nu te prea plictisesti,
îți recomand O călătorie spre centru pământului.
anonim_4396 întreabă: