La medicina inveti foarte mult, iar salariul este mic.Si daca nici nu ai invatat nimic dai degeaba.Mai bine Dreptul.
Sper ca ai intrat unde ai vrut tu, oricum daca cumva nu ai intrat, eu te sfatuiesc sa alegi drept daca ai bani, deoarece eu zic ca e mai frumos sa lucrezi frumos la costum, intr-un birou si sa vi acasa la program, sa nu fi stresat.
Mai bine dreptul daca nu ai invatat nimica.Sau mai bine alege ce.ti place mai mult ce te atrage. Sper ca te.am ajutat.
Eu sunt student la drept, greu nu este, dar cred ca ar fi, pentru viitor, mai sigura medicina, parerea mea.
E lumea plina de medici, din care 54% sunt niste ca*ati. Avocatii sunt cat de cat cautati, dar vor fi altii mai buni ca tine.
Recomand o facultate reala, gen Informatica
La medicina este extrem de greu. trebuie sa te pregatesti cu mult timp inainte. Daca pana acum nu ai invatat nimic nu te sfatuiesc sa-ti pierzi timpul. Multi viitori studenti la medicina au fost deja la meditatii, cursuri recapitulative, simulari si multe altele. Pentru medicina este foarte mult de munca!
Am luat nota mare la biologie la bac si am deja programa pentru ce sa invat la examenul de admitere, nu mi se pare asa greu.
Degeaba ai luat notă mare la BAC, medicina nu e cum crezi tu! Dacă nu te-ai pregătit măcar cu 1 an înainte, slabe șanse să reziști! De intrat poate intrii, că mulți intră, dar puțini rămân până la final!