Calule, am citit şi articole postate de tine unele chiar foarte bune, dar acesta este pe departe unul dintre cele mai slabe. Tragerile la temă sunt jenante iar totul în ansamblu pare un ghiveci fără cap şi fără coadă deşi începutul suna promiţător chiar dacă acele cugetări filosofice trebuiau puse cu ghilimele.
Efectele generalizate au fost uşor trase la o cauză dorită.
Acea revoltă împotriva minciunii nu este decât acel strigăt al hoţului care strigă : hoţii! Dezinformarea este continuată de autorul articolului prin acea afirmaţie despre Traian Băsescu : " Cu un presedinte care, dupa sase ani de mandat in fruntea tarii si vreo alti opt ani in fruntea ministerului de Transporturi ".
Pentru domnia sa o să-mi permit să fac o mică corectură : a fost întradevăr Ministrul Transporturilor în guvernele V. Ciorbea, R. Vasile şi M. Isărescu. O fi fost oare atât de slab pregătit şi a reuşit totuşi să reziste atâtor remanieri?
Autorul reduce cauzalitatea într-un mod absurd la câteva personaje ( ciudat, numai din PDL ) dintre care unele apărute vizibil pe scena politică destul de recent.
Dacă aş fi călătorit prin spaţiu extraterestru până acum, neştiind ce s-a petrecut în România după 1989 şi tot nu aş putea înghiţii cele prezentate de onor autorul.
@Arthur
Toata lumea vine cu solutii, idei, propuneri, planuri, samd... din pacate realitatea de zi cu zi este cea care ne "ocupa tot timpul"! Articolul intr-adevar este "subtire", dar am incercat sa fie ceva usor de inteles pentru marea majoritate a celor care sunt pe TPU. De geaba vin cu teme grele/grave daca nu sunt intelese. Cei mai multi dintre oamenii suntem superficiali si reactioneaza doar la un titlu fantastic si citesc doar ceva scurt si usor de inteles. Atunci cand vrei sa faci ceva maret nu este suficient sa ai de partea ta doar "gulerele albe" ai nevoie ca si cei multi sa-ti inteleaga planurile/ideile!