| Bibi16 a întrebat:

E chiar asa de greu la mate-info?

Sunt clasa a 8a si dupa cum stiti la anul o sa merg la liceu.Eu as vrea sa dau la mate-info.Ma descurc la mate si la informatica am facut 2 ani optional si am stiut si-acolo.Problema e ca eu chiar vreau sa fac mate-info pentru ca matematica e de viitor si informatica la fel si imi plac dar toata lumea zice ca nu si nu si nu sa nu ma duc ca e greu.

Cei care sunt la mate-info va e chiar asa de greu? Cam ce note aveti? Numai aveti timp si pentru voi? Aveti o gramada de teme si mult de invatat?

Va rog chiar sunt confuza si vreau sa-mi explice cineva.

Multumesc pentru raspunsuri!

2 răspunsuri:
| Cristi096 a răspuns:

Tu trebuie sa faci ceea ce iti place chiar daca este greu sau usor.
Si nu prea este greu la mate-info trebuie doar sa stai atent la ce vorbesc aia de la catedra si sa memorezi ce zice el.
Sper ca ti-am fost de ajutor. happy

| DakotaRoyse a răspuns:

Eu ţi-aş recomanda (în ciuda faptului să susţin teoria că nu contează ce liceu faci dacă eşti ferm convins de ce vrei să faci în viaţă) să nu mergi la mate-info decât dacă vrei o carieră în domeniu, să urmezi o facultate de matematică sau informatică. În locul tău probabil m-aş duce la un domeniu mai flexibil, chiar dacă e mai slab, să mai acaparez cunoştinţe, şi apoi, în funcţie de facultatea sau jobul pe care l-aş alege, m-aş pregăti suplimentar. Faci ce vrei, dar gândeşte-te că un profil teoretic nu-ţi oferă mare lucru. Plus că totuşi, se fac 5-6 ore de mate la profilul ăsta pe săptămână, aşa că fii pregătit! Matematica de liceu, mai ales de a 11-a şi a 12-a nu-i chiar aşa uşoară dacă nu ai talent pentru eahappy