| AvalohAlyn a întrebat:

E greu examenul de bacalaureat de dat?(profil filologie)

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Bac-ul pe filo e cam cel mai usor posibil dupa parerea mea. Gandeste-te ca eu am dat pe mate-info si eram varza la matematica deoarece am avut 4 ani un profesor care nu prea ne preda nimic iar cand o facea, umplea tabla de 3 ori cu exercitii fara sa ne explice nimic si pleca. Zicea ca cine vrea sa invete matematica sa vina la meditatii. Asa ca m-am apucat de meditatii la matematica doar ca sa trec (dar nu cu el ca nu il suportam, era foarte gretos ca om). In cazul meu am dat la mate, romana si biologie vegetala si animala. La romana am luat nota cea mai mare si m-am uitat si peste ce dadeau la romana cei de la filo, cu exceptia subiectului 3 parca, toate cerintele erau identice. Iar 3-ul nu era nici ala mult mai complicat. Tu acum mi se pare ca o sa dai obligatoriu si la matematica, desi nu mai stiu sigur daca de anul asta sau din alt an se impune treaba asta. Oricum, si daca dai la mate o sa ai matematica cea mai simpla posibila. Romana e usoara si mi se pare ca mai dai la alegere dintre geografie/istorie sau psihologie (chiar nu mai tin minte de acum aproape 10 ani cum era la filo).