Nu pot sa zic ca e greu, depinde de profesori pana la urma, toata lumea se teme de mate si de info insa daca esti atent in clasa si mai repeti putin prinzi cele mai multe chestii, evident e nevoie si de putin talent, eu unul iti recomand profilul asta privind evident si spre optiunile de cariera de pe mate info ai cele mai multe optiuni (parerea mea e ca le include si pe cele de la celelalte profile sau cel putin pe majoritatea).
Este cel mai frumos, dar si cel mai greu profil, asta daca doresti sa-l aprofundezi asa cum trebuie.
E grea matematica ca... ceva foarte greu , dar rezisti daca esti bun, la info e foarte frumos daca esti pasionat, trebuie insa sa inveti si sa ai talent, fie vorba intre noi, depinde enorm de mult si de profesor, la liceul nostru sunt doi, unul se ocupa de clasa de mate info, celalalt se ocupa restul si e putin dus, nu intelegi aproape nimic la ora lui, doar daca incerci sa inveti singur...
E greu la mate info.Si informatica e grea dar mai ales matematica.Dar pana la urma da-o-n ma-sa de info, gandeste-te la mate.E GROAZNICA! Dar daca totusi vrei sa dai la mate, pune mana si invata inca de la inceput TOT, sa nu-ti fie greu mai tarziu.
Cel mai bun sfat pe care-l pot da tie si celor care vor sa aleaga real, fugiti la uman.Mult mai multa relaxare.Se invata dar nu te obliga sa stai toata ziua cu botul in carte.Si ca sa iei un 9 la bac si sa fii la mate info, trebuie sa stai cu botul in carte zi de zi.
Bafta tie!
Daca inveti c++ inainte sa intri la mate-info, o sa fie floare la ureche, insa daca nu inveti de la inceput, o sa ti se para chineza
Dacă aş privi problema din ipostaza mea, nu mi-aş face griji pentru informatică ci pentru matematică. Dar nu ştiu ce îţi place ţie si ce ştii cel mai bine.
Daca iti place mate-info va fi usor, dar daca nu iti place trebuie sa inveti la greu.
Din cate am auzit, se spune ca e greu. Depinde cat de mult iti place matematica. Si eu vreau la mate-info.
Bafta!
aannddrreeaa întreabă:
ParanoidKidu întreabă:
Adi1987 întreabă: