E o nota normala. Si eu in clasa a 5-a si a 6-a aveam note chiar bune, 8 era cea mai mica. In a 7-a am luat-o razna [ ehh.prietenii zic ca hormonii sunt de vina ] am note de 7...chiar azi am luat un 6 la biologie [ apai ce materie e anul' asta... ]. Prin exercitiu acasa si fiind activa la ora iti poti scoate media ( iti trebuie trei note de 10 ). Bafta in continuare la scoala!
Nu nu e mica cea mai mica a mea a fost 2 si sa stii can nu am numai 3 si 4 a fost un accident
Nu este mika.si eu sunt tot clasa a 5-a si am numai 8 si un 9 dar.kea mai mica nota a mea a fost 6 la biologie.
Acum nu parerea celorlalti conteaza ci parerea ta despre tine. Daca tu te simti capabila de a lua o nota mai mare straduieste-te.Totul depinde de tine caci un copil care are numai note mici va zice ca e super bine in schimb unul cu note foarte mari va zice ca nu e asa de bine.Acum nu trebuie sa te descurajezi ca ai luat un 8 pentru ca se mai intampla totusi fiind oameni dar trebuie sa te ambitionezi ca data viitoare sa iei o nota mai buna. Mult noroc in continuare :*
EU AM LUAT UN 7, 49 LA MATE.
Pt.că am întârzit pentru.că mi-a fost rău şi n'am terminat testul'.
Dar media mi-a ieşit 9\:d/.