| AlexDorinel a întrebat:

E normal ca in clasa a 5-a, intr- clasa de 29 de elevi, intr- o scoala grea 14-15 elevi sa ia medie generala peste 9, si cel mai mic premiu sa fie mentiune 4 la o medie generala de 9, 71? le-am spus si parintilor si s-au mirat, au spus ca cica pe vremea lor cine lua 6-7 era cel mai smecher din clasa, voi ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Deh, voi (colegii tăi) sunteți valoroși ...in draci

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Intr- clasa de 29 de elevi, intr- o scoala grea 14-15 elevi [au] medie generala peste 9 - adică sunteți buni (acum e clar)

| Catrice a răspuns:

Pai ai tu vrei ca toți cu media +9 sa aveți premiul I?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Parintii tai au facut scoli mediocre.

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Și din ei ce putea să iasă?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

și d-asta nu-ți iau tastatură mecanică?

| Nelly15 a răspuns:

E perfect normal. Difera de la scoala la scoala. Invatatura a progresat cu timpul, nu te poti astepta ca acum 30+ de ani sa poti invata ca si acum. Gandeste-te si tu cate lucruri te pot ajuta. Pe atunci nici carti nu cred ca erau asa multe, si daca erau, erau scumpe. Oamenii erau saraci si nu-si permiteau sa investeasca in scoala. In ziua de azi poti sa inveti de oriunde. Daca n-ai inteles lectia la scoala, poti automat sa cauti pe net si ai rezolvat, meditatii, alte chestii, ceea ce era imposibil pe atunci. Pe atunci daca nu intelegeai la scoala, nu mai aveai ce sa faci. Nici nu aveau asa mult timp de invatatura (daca bine stiu, ca daca mai erau si la tara atunci cel mai probabil dupa scoala automat se duceau pe camp, cu oile, etc). Asta este, difera mult de la scoala la scoala, in clasa a 8-a, eram 3 clase, a, b, c. Eram la extremitati diferite, C-ul era in varf, cu mentiune 4 la 9.80, A (noi) la mijloc si B era cel mai scazut, cu premiul 1 9.21 parca si s-a mai dat decat premiul 2 cu 7, difera mult scoala dar si clasa. Sper ca te-am lamurit cu ce stiam. Succes la invatat, sa te mentii.