anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca profesorul de matematica sa ne spună într-un a ca nu vom lua examenul(ca nici la profesionala nu vom intra, mai bine nu venim la școală și alte chestii de genul), pune note peste 4 sau 5 la toată clasa în afara la 2 elevi carora le pune întotdeauna 10 (preferații lui), dacă nu știm nimic începe sa se rada de noi că nu stim. Oricât de mult încerc tot nu reușesc sa iau mai mult de 5(mi-a stricat total media generala nota la matematica din teză și media)... -Cel de-al doilea profesor de anul ăsta se comporta asemănător cu celalat dar predă mai bine matematica(am avut 2 profesori într-un an în clasa a VII-a și a VIII-a). Anul trecut am avut o profesoara foarte bună atât la predat cât și la felul cum se comporta cu noi și ne ajuta sa luam note mai mari toate clasa, dar din păcate predă la alte clase acum

7 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Aia doi erau cretini... Cum sa le zici asa ceva la copiii de 13-14 ani?

| SingleForOne a răspuns:

Se numeste abuz, si trebuie pedepsit disciplinar. Daca directorul scolii ii va tine partea, atunci ar trebui sa fie o investigatie de la inspectorat. Pe de alta parte, daca tu esuezi la mate, e tot din vina lui, pentru ca e datoria lui sa te motiveze sa inveti, si asta bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Nu e normal, au fixuri. Unii au o fericire sa le zica copiilor ca nu vor trece.
Chiar acum câteva zile un profesor de la mine Den la facultatea spunea ca nu înțelege cadrele didactice care se mândresc cu numarul mare de elevi picați. laughing
Ei bine da, unii se mândresc cu asta. Și vor sa ii demoralizeze cât mai tare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe scurt: e un profesor toxic și neprofesionalist.
Ioc inteligență emoțională (atât de necesară în lucrul cu oamenii dar mai ales cu copiii).

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu ar fi normal sa-si arate dezamagirea, odata ce sunteti atat de slabi pregatiti?
De ce te-ar supara adevarul spus in fata?
Este mai bine sa aflii adevarul in fata, indiferent cat de crud sau infricosator este, decat sa te culci pe o ureche, mintindu-te frumos, ca paoi sa te trezesti ca vine examenul si esti total nepregatit.

| Violleta2022 a răspuns:

Am apreciat intotdeauna omul sincer si direct, decat un mincinos sau nepasator, care-ti ascunde adevarul, fiindca te ajuta enorm sa stii situatia corecta decat sa-ti faci vise false si sa esuezi.