La noi da.Dar nimeni nu asculta .Mai nou a venit asistenta medicala si a zis sa ne facem doua codite impletite ca sa nu ajungem sa avem paduchi.Eu mai vin uneori cu o coada impletita intr-o parte, dar doua codite mi se pare mult prea mult.
Nu, desi unele profe nu suporta si daca nu ai cu ce sa il prinzi te da afara, Doamne fereste!
Edepinde de scoala daca este comunista sau nu. frumos ar fi ca fetele sa isi impleteasca parul sunt numeroase modele de impletit nu sa stea ca pitipoancele
Dumnezeule, nu, cât am fost în liceu nimeni nu s-a luat de părul meu, chiar şi când aveam şuviţe de toate culorile în cap şi pleata mare, şi nici dacă mi s-ar fi impus să-l prind, nu l-aş fi prins!
Buna.Pai,tu in ce clasa esti? Eu sunt intr-a sasea si niciodata nu mi s-a reprosat nimic daca il tin desprins(plus ca eu am si bretonul mult peste ochi, in genul emo)si sincer al meu e pana la jumatatea spatelui.Nu stiu in ce clasa esti dar zic sa incerci sa il lasi intr-o zi desfacut sa vezi ce se intampla.Succes si sper sa te lase si asa(pune-ti cat de mult in evidenta parul, la fiecare e special in felul lui si desfacut face pe oricine sa fie mai frumoasa )
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: