| dumneavoastra a întrebat:

E si vara... cum pot sa am o pofta mare de invatare? sa invat cu drag mult. am terminat clasa a 9-a. vreau sa devin un mare scriitor si poet, profa de romana spune ca am talent si ca voi ajuge, dar eu trebuie sa invat. Cum fac sa mi vina pofta de invatat?

3 răspunsuri:
| Skeletonized a răspuns:

Îmi furi vocaţia... laughing
Şi totuşi ce trebuie să înveţi? thinking Eu zic să-ţi foloseşti intens imaginaţia şi să scrii tot ce-ţi trece ţie prin minte pentru că siguuuur o să ai chef de asta.hee hee

| ivy a răspuns:

Pai, bravo te admir ca incerci sa inveti si sa ajungi cineva si eu am tentative ca si tine dar ma plictisesc repede thinking Sunt si eu clasa a 10-a acum am trecut in clasa a 11 a, cand trebuia sa invat stiu ca imi scoteam calculatorul din priza si televizorul inchideam bine usa luam cartile in pat si invatam :d. Spor :* funda big grin

| Amity a răspuns:

Pai nu cred ca ai putea face ceva anume, dar daca iti doresti cu adevarat sa ajungi un mare scriitor si poet, vei invata. Gandeste-te ca pentru a-ti indeplini visul trebuie sa fii serios si sa inveti. Doar nu mori daca inveti 1-2 ore pe zi :p. Mult noroc!