| calubalan a întrebat:

Economia Germaniei pare sa-si revina mai rapid decat cele din alte tari europene. Cum se intampla acest lucru? http://twurl.nl/fnwtxz

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nemtii stiu mai bine sa se organizeze, au limita la furat, sunt disciplinati si punctuali.

| Reinkaos a răspuns:

Germania e Germania...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul este chiar in intrebare! Ei au ECONOMIE, noi sintem muci. Tot ce aveam am distrus in 20 de ani, deci sanse de redresare, canci!
Raspuns dur, dar asta este situatia. Redresarea poate veni numai atunci cind producem si facem bani. Ce fac handicapatii acestia acum cu marire de taxe, tva, reduceri, este frectie si doar o aminare a dezastrului final.
Romania traieste din credite, si cum credite nu-ti nimeni la infinit, urmeza " pusul miinilor pe piept ", o luminare si muzica cintata de trei popi si-un dascal... ( adolf )

| dhraqull a răspuns:

De acord cu Adolf.
Nu poti compara poporul german cu o natie de amestecaturi cum suntem noi.
Ei sunt organizati, punctuali, disciplinati si stiu care e interesul national.
Se fura, bineinteles si la ei se fura dar la ei politicienii nu sunt lacomi si mai ciupesc de ici pe colo dar cat sa mearga treburile in continuare.
La noi, daca primim credite toti sar sa-si faca averi cat mai repede ca nu stiu cat le mai merge cu "politica".