Pe atunci era altă treabă. Foarte mulţi făceau aşa, până şi marii autori străini. Este pur şi simplu o inspiraţie
Nu-i adevarat! Erau doar francmasoni, illuminati si conspirau. Vezi mesajele subliminale din "Amintiri din copilarie".
Da ai dreptate. Se drogau cu slanina si ceapa. La opere mai complete foloseau si palinca sintetica.
Stiu ca multi au fost drogati de o societate necrutatoare. Au fost drogati cu ura si cu lipsa de respect. Ce conteaza cel mai mult sunt operele lasate noua. Stefan Banica are un caracter infect dar nu pot sa il condamn pentru talentul pe care il are. E absolut fenomenal.
@ardnaxur1961, zau ca mi-ai placut la faza asta ) Nu`l provoca pe @mayasul, pls, ca acum vine si scrie 5 km de raspuns despre francmasoni.
Si uite asa incep sa circule aberatiile Daca e adevarat sau nu - imposibil de demonstrat acum, ar trebui sa o admita ei insisi. Unii chiar au folosit, la altii sunt zvonuri. Sa tragi concluzia insa ca ar fi meritul drogurilor (mai ales ca sa iti creezi scuza de a incerca sau de a fi curios, sau chiar de a vedea un aspect pozitiv in asta ) e cea mai mare tampenie. Majoritatea celor ce abuzeaza de droguri ajung ratati, iar unii ajung la spital sau la cimitir. Dar multi nu cred decat dupa ce au cazut in capcana dealerilor. Unii nici atunci - cand se vad nevoiti sa isi apere/justifice drogul.
@mayasul - amice sincer daca as putea ti-as convinge parintii sa nu te mai lase pe net. Se pare ca iti dauneaza grav, nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa ai bani de weed. Sau, mai stii, poate in cazul tau chiar ar ajuta. Singurul motiv pentru care iti raspund acum este pentru afirmatia despre Nichita Stanescu (nu Nikita ). Stiu ca nu mai e nevoie sa te discreditez, ai facut-o singur de o vreme. Ai reusit oricum sa convingi toata comunitatea sa te ia in ras, si o meriti. Amice, cand a murit poetul ala pe care tu nu il vei intelege niciodata, eu eram mic si tu nu erai deloc. Am stat de vorba cu prieteni ai lui de familie, un alt poet cu care era prieten de mic si se vedeau aproape zilnic. Marele poet a avut obiceiul sa bea. Multi artisti romani l-au avut. Dar sa apari tu acum si sa spui asta, sa incerci o propaganda trista si neoriginala la droguri, evident in necunostinta de cauza, doar ca asa ti se pare cool - eu sunt de parere ca ai merita userul sters. Copii ca tine risca sa ajunga oameni de care nu vreau sa ma lovesc mai tarziu. Sper sa-ti vina mintea la cap ca deja incepi sa faci rau in jurul tau.
Nu. fiindca nu e asa. si chiar daca unii ar fi fost nu insemna ca nu au fost niste genii. cand ai sa ajungi tu sa ramai in istorie ca ei atunci iti vei perminte sa spui asa ceva. si nu cred ca te vei simti prea bina daca vreun baietas ca tine ar zice asa ceva.:S
Mda, cumva povestea cu Verlaine? Poate drogul inspiratiei, "drogati" suna total nepoetic pentru opere de mare valoare universala, il poti inlocui cu "boemi".
Mai intai scrie tu o mare opera, care sa fie cunoscuta pe plan mondial si dupa vorbeste.Macar sa ajungi tu ca acei,, drogati''.
Da se drogau, de la picasso pana la nikita stanescu si multi altii, foloseau si uleiuri din vopseluri pentru a`si altera starea de constiinta pentru ca anumite droguri ajuta la extinderea constiintei.
Cunosc manelisti ce au fumat iarba si apoi au renuntat la manele.
Va recomand tuturor marijuana, in anumite tari unde sunt oameni civilizati este legala, dar nivelul nostru de prostie nu intelege aceste aspecte ale vietii si faptul ca societatea nu poate pune taxa pe marijuana, de aceea se incearca impunerea unor concepte false fata de aceste droguri care nu creaza dependenta si sunt naturale, plante.
anonim_4396 întreabă:
Isvziwbdj întreabă: