cami
| cami a întrebat:

Elevii români sunt nemulţumiţi de alocaţia acordată de către stat, iar acum pregătesc o grevă pentru mărirea alocaţiilor. Eşti elev? Eşti nemulţumit de suma acordată de stat? Atunci intră pe www.greva.us şi adaugă votul tău. Votul tău contează!

Răspuns Câştigător
| nicp a răspuns:

Am votat. Si copilul meu va fi elev...

15 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Si eu am votat... Oricum alocatia nu va creste asa ca...laughinglaughing

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Aveti un vot si de la mine, desi cred ca nu se va tine cont de aceasta intiativa. Personal, o apreciez. Cat priveste alocatia de stat, aici ar fi foarte mult de discutat. Felul in care se acorda este unul de sorginte comunista. Chiar crede cineva ca odraslele lui Geoana, Adrian Nastase, Vadim Tudor, ori a inca vreo 4-5.000 de "personulitati" au nevoie de acesti bani? De ce se acorda alocatie de stat celor care provin din familii al caror venit pe membru de familie depaseste un anumit nivel? Nu sunt niste bani distribuiti aiurea? Daca alocatia de stat este considerata a fi o forma de sprijin din partea bugetului la care contribuim cu totii, de ce sunt sprijiniti cei care nu au nevoie de sprijin? E curat-murdar, cum ar zice Nenea Iancu.

| dudu_4306 a răspuns:

In Romania nici meeting-urile nu ajuta la rezolvarea problemelor, daramite o petitie online... Sa fim seriosi. Totusi am votat...

| dulshe a răspuns:

Si eu am votat, chiar e ff mik alocatia nu-ti ei din ea aproape nimic

| Ella_6365 a răspuns:

Am votat ca este prea mica, chiar daca nu stiu daca se va intampla ceva ^^', macar mi-am spus opinia. i mean really, de abia iti cumperi o bluza pe alocatia aia

| zu a răspuns:

Eu am votat mi-e indiferent, desi stiu.ca alocatia e destul de mica, oricum, nu cred ca s-ar schimba prea multe cu greva asta.mai ales acum.

| Uana_5406 a răspuns:

In unele regulamente scolare este interzisa greva, daca nu cumva in toate. laughing

| tukhey23 a răspuns:

Mult domnule, mult... totusi traim in romania happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie de 100 de euro...cum ii si in alte tari..si ar fi cel mai fainlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deea.pai.normal ca ar trebui sa fie mai mare...adica iti ajunge doar sa nu umbli chiar dezbracat pe stradahee hee.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata aceasta nebunie a plecat de la un simplu mass de la un pusti ricky montana.Massul suna cam asa "Ne-am saturat de aceasta alocatie.Ne-am saturat sa fim luati drept jucarii. Vrem marirea alocatiei.Pentru detalii accesati http://rickymontana.wordpress.com". Apoi au aparut tot feluri de massuri, si cateva saptamani mai tarziu a aparut si greva.us, modelul fiind copiat dupa ideiile acesatui individ, ricky montana. Porcariiii...

| s0nya a răspuns:

Am votat ca mi-e indiferent. Ca sincer, zici statul nu gandeste in unele decizii pe care le ia... VREAU sa fie lumea (care conduce tara) mai cinstita!

| bia_1303 a răspuns:

Am votatlaughing

chiar as vrya mai mare alokatystraight face...
nu`ty ajunge nici s`ty iei o bluza sh plus rechizitestraight face.
sa fie mai mare:X...:X:X

adica...
mai bine s ne mareasca alokatyyylelaughings nu intram in greva:X

| Simy_3244 a răspuns:

Nu pot sa spun ca este nici putin dar nicu mult.pentru a-mi putea da cu parerea trebuie sa stiu ce alocatie se primeste in celelalte tari.sincer niciodata nu poti refuza niste bani in plus, dar cel mai bine ar fi sa fie in toate tarile la fel. oricum am votat si eu happy

| nela_8827 a răspuns:

Cred ca efoarte mica alocatia. Macar 1oo Ron sa se faca.