Engleza + Germana
Franceza e destul de usor de invatat, germana e mai grea si daca o stii bine, te-ai scos, se cauta mult vorbitori de germana.Dar poti sa optezi si pentru limbile asiatice sau nord europene si iti vor folosi mult in viitor.
Da, oricum eu tot germana vreau pentru ca in Romania sunt foarte putini vorbitori si mie imi trebuie pentru ca as vrea sa merg la arhitectura in Germania...
Cu siguranta pentru engleza pentru ca este limba internationala si iti va trebui oriunde te vei duce.
Engleza+germana,acum...mai are oare rost sa argumentez? oricum francezii miros si la propriu si la figurat! si nu a parfum
Eu as opta pentru Engleza+Germana iti va fi un pic mai greu germana decat franceza dar merita, este doar un sfat dar tu fa ce vreai.
Engleza +German!
Acum sunt in Germania si la scoala am facut 2 ani de germana dar mi-am batut joc si acum imi pare rau!
Dar daca stii engleza o sa iti fie usor si cu germana!
Engleza+Franceza! E super usoara franceza daca o inveti! La germana e super grea!
Da ai dreptate germana e mai grea dar eu ma refer ce ma va ajuta mai mult pe viitor, adica daca in Europa va fi mai importanta limba germana fata de cea franceza, nu ma intereseaza ce e mai greu si ce e mai usor...