Engleza...pentru ca se foloseste in mult mai multe locuri
si este si mai usoara
Pwpicii!
Poi eu as alege engleza pentru ca este mai usor de pronuntat mai simpla si mai placuta si franceza e frumoasa dar eu as alege engleza acum depinde care iti place tie dar eu VOTEZ ENGLEZA >
Normal ca engleza, franceza e o limba prea enervanta, mai ales daca o faci cu diriga mea
oricum engleza iti este de folos in viata nu franceza, sincer eu urasc limba franceza... e prea idioata limba asta
Desi la mine nu e la fel (nu stiu engleza dar iau meditatii si sper sa functioneze) eu te-as sfatui sa inveti mai bine franceza (pentru ca deja oamenii toti stiu engleza si cu franceza, germana, spaniola, rusa iti gasesti de munca afara) dar sa stii pputina engleza cat sa te descurci... poate o data mergi in vizita si nu sti limba si iti va prinde bine!
Engleza pentru ca este a 2 limba cea mai vorbita pe glob si in plus este mai frumoasa ca franceza :X
Prefer Engleza din orice punct de vedere, nu o stiu la perfectie dar ma descurc!
Eu l-asi alege pe amandoua.Franceza fac din clasa a 3-a asa ca pentru mine este usoara. Engleza din clasa a 5-a si pot sa spun ca in acesti 2 ani de cand fac engleza imi place si o pricep foarte repede
anonim_4396 întreabă:
G28AEjdvjRaendnPrT întreabă:
anonim_4396 întreabă: