Eu l-asi alege pe amandoua.Franceza fac din clasa a 3-a asa ca pentru mine este usoara. Engleza din clasa a 5-a si pot sa spun ca in acesti 2 ani de cand fac engleza imi place si o pricep foarte repede
English, of course. pentru ca este o limba internationala si poate fi folosita oriunde in lume.
Francezaaaa:X. engleza e mai usoara. cei drept dar mi se pare mai eleganta franceza si imi place foarte mult pronuuntia:X
In sub 100 ani engleza o sa devina limba de comunicare orala standard. Engleza. Franceza i limba de cultura generala.
Engleza e mai usoara pentru ca nu trebuie sati incalcesti limba ca sa pronunti anumite cuvinte ca in franceza-deci engleza
Buna:*.
Pfoai engleza clar. o ador. ce m`as bucura sa reusesc sa o invat cat mai bine.chiar imi doresc.
In schimb franceza.merge... am avut niste profesoori. deci nu stim mai nimic. dar oricum eu engleza aleg
Papa
Engleza pentru ca este a 2 limba cea mai vorbita pe glob si in plus este mai frumoasa ca franceza :X
Poi eu as alege engleza pentru ca este mai usor de pronuntat mai simpla si mai placuta si franceza e frumoasa dar eu as alege engleza acum depinde care iti place tie dar eu VOTEZ ENGLEZA >
Engleza...pentru ca se foloseste in mult mai multe locuri
si este si mai usoara
Pwpicii!
Franceza...auziti inteleg nu va place franceza dar nu o faceti naspa sau nu stiu cum. daca le inveti aman2 sunt usoare nu este una mai usoara ca alta... dar depinde te tine daca o inveti
Franceza.
in fiecare zi vorbesc français pentru ca sunt departe de casa .
si e o limba ff frumoasa
anonim_4396 întreabă:
G28AEjdvjRaendnPrT întreabă:
anonim_4396 întreabă: