Buna, nu este adevarat.
Si eu am dat aceasta evaluare nationala, si nu a fost asa. Se face medie dintre romana si matematica si valoreaza 50% din media de admitere, iar restul de 50 % media din clasele 5-8.
Funda?
Repartizarea se face in functie de medii avand in vedere ca sunt 10 clase obligatorii, la un liceu intri, doar ca in functie de medie, o sa ajungi la unul foarte slab....si in general sunt alea profesionale
Astea-as aburelie fie de la parinti fie de la profesori. Am avut in clasa colegi care au luat 2 la mate si respectiv 4 la romana si cu toatea astea a intrat la liceu fara nici o problema la admitere.
Intr-adevar, se face media la examene cu cea din 5-8, iar rezultatul final reprezitna media finala, cu care te vei prezenta la liceu dorit pentru inscriere.
Cu cat ea e mai mica, cu atat scad sansele sa alegi fie un profil bun fie un liceu bun.
Noroc!
Nu este adevarat, stai linistita, simularile se vor trece ca si teze (nu este peste tot la fel, aici e lasat la latitudinea profesorului) dar nu vor influenta intrarea la liceu
Madalina_4144 întreabă:
Curiosul999 întreabă: