Se pare ca... daaa
am trait-o pe pielea mea.[eu o stiu altfel "nemultumitului i se ia ce i se da" ]
Eu sunt mai dificila, si nu vreau asa, nu-mi convine asta, nu pot in modul asta...si ma trezesc. cu nimic!
Asa ca.mai bine faci pe "multumitul"
Da Aproape defiecare data este asa.Cine nu se multumeste cu ce are nu va capata mai mult, ba chiar i se va lua si ce are in prezent.Fiecare trebuie sa se multumeasca cu ce are
In general, vorbele "din popor" sunt incarcate de adevar. Altfel nu ar fi dainuit in timp. Expresia despre care tu intrebi este una dintre acestea. Categoric a fost verificata, de-a lungul timpului, de mii si mii de ori. Daca a ajuns si pana la tine, inseamna ca este adevarata
Nu neaparat, dar cine se arata nemultumit de un dar este prost-crescut si data urmatoare sigur nu va mai primi nimic.
Da, sa-ti zic cum am facut eu. Acum ceva ani ii timeteam surorii mele din Romania pe fiecare luna o suma de bani, mai mult sau mai putin, asta asa din placere pana la un momentdat cand intr-o luna imi cerea pe fiecare saptamana cate 100 de euro. atunci am zis stop, m-a suparat faza deoarece ea este acum singura la parinti, bunici si unchii mei care nu au copii ii dau totul ei si profita. Acum lucreaza si nimeni nu ii mai da bani, deoarece a profitat prea mult de bunatatea noastra.
Nu este chiar de fiecare data asa, acum o sa-mi pun toata lumea in cap... daca stii ce sa spui si cum sa pui problema, sa-ti expui punctul de vedere cu cat mai multe argumente... s-ar putea sa nu ti se ia nimic