| Ovidiu2014 a întrebat:

Este atat de greu pe cat se spune la matematica-informatica? De ce? Eu am intrat la Pedagogic in Bacau la matematica-informatica, in generala ma descurcam destul de bine la matematica.Ce credeti pot face fata?

Răspuns Câştigător
| kittykat123 a răspuns:

Depinde de ce profesori ai parte. S-ar putea sa faci cu unul de fizica Panait Mircea care o sa lase corigenti 80% din elevi. Sau sa faci matematica cu directoarea si ea sa nu vina la ore apoi sa pună note mici pentru ca nu stiti materia. Sau la informatica sa facă profesoara materia de bac doar cu cei care fac pregătire (50 lei sedinta)laughing iti zic din experiența surorii mele care a terminat anul asta in pedagogic.

4 răspunsuri:
| awedtryuhkjldsfghj a răspuns:

Da, bineinteles ca poti. E adevarat ca e greu la inceput deoarece sunt profesori noi si este alt mod de predare si trebuie sa te acomodezi. Dar daca vei invata si vei fi atent la ore cu siguranta te vei descurca.bafta!

| neutrino a răspuns:

Da, daca esti istet!

| DeeaMarry a răspuns:

Este foarte greu, dar si frustrant.
Eu una am luat la examenul de matematica 10, dar in liceu notele au scazut considerabil. M-am adaptat mai greu, faceam naveta, aveam un profesor aiurea etc. La fel de urata era situatia si cu fizica. In rest, nu prea aveam probleme. Era frustrant pentru ca de multe ori invatam chiar mult, dar notele nu reflectau asta.
Pot sa te sfatuiesc sa nu te prea stresezi cu notele, pentru ca nu are rost. Invata cat poti de mult si cat mai logic, pentru ca la final asta va conta.

| Ovidiu2014 explică:

Mersi mult tuturor pentru sfaturi