Eu am vizitat facultatea de Medicina Veterinara Cluj, unde a studiat tatal meu, daca iti este frica de sange, nu suporti mirosurile create de animale (si vii si moarte) nu ai ce cauta acolo. Acolo ai de facut practica pe animale vii si moarte sa le diseci, lucru care nu cred ca-ti va placea. Depinde de firea ta. De exemplu eu am zarit pe o fereastra a unui laborator un cal jupuit de piele si imbibat cu substante pentru a nu se descompunetotul pentru a putea studentii invata. Apoi am mers intr-o incapere unde erau tinute animalele vii si bolnave pe care se facea practica, un miros de nedescris.De asemenea am vazut un dulap de sticla plin cu borcane cu organe bolnave ale deferitelor animale disecate si puse la pastrat. Eu asi avea curaj sa fac facultatea de medicina ma pot obisnuii cu aceste lucruri plus ca cantina si internatul sunt recent renovate. Totul depinde de alegerea ta.
Nu asta ar fi problema mea. Ma pot adapta usor. Am auzit unele persoane cum ca ar fi dezamagite de alegerea facuta. Eu imi doresc sa intru..as vrea sa stiu cum sunt si sesiunile, daca este chiar atat de greu incat sa te lasi pagubas ca am mai auzit persoane zicand asa despre diferite lucruri, dar nu m-am convins decat singura daca este adevarat sau nu.
Trebuie sa stii bine chimie si biologie. Da este greu ai de tocit mult tatal meu a spus ca la un examen li s-a pus studentilor borcane cu un organe bolnave ale unui animal iar ei trebuia sa identifice bolile si sa scrie tot ce stiu despre ele si la ce anial s-a produs boala.Da, ai mult de invatat daca vrei sa devii un medic veterinar bun.
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: