Intrebarea mea e daca nu ai posibilitatea sa mergi la cursuri zilnic, asa cum e normal si de asteptat? De obicei, facultatea la distanta o face numai cine are nevoie de diploma pentru diverse combinatii, cam asta e realitatea. Poate ca in cazul tau e altfel, esti serios si totusi nu se poate sa mergi din cauza jobului etc. insa din pacate nu prea te vor lua in serios, cei care au facut la zi vor avea prioritate inaintea ta pentru un post.
Am o parere proasta despre facultatea in sine. Nu ma invata ceva util real vorbind pentru viata ce urmeaza, pierd foarte multi ani din viata in care ar trebui sa evoluez mult si sa imi dau seama ce vreau cu adevarat sa fac. Deci n o sa frec menta pe la camine si cluburi si cursuri ca toti ceilalti.
Ok, dar sper ca esti constient, nici la drept si ce ai mai zis prin intrebari nu e lejer. Daca e sa ne gandim bine nici liceul nu ne invata prea multe lucruri utile si nu ne pregateste pentru viata. Ideea e sa inveti pe parcurs si sa profiti de ce ai, make the most of it, asa facem majoritatea. Si mersi pentru funda!
Valyy06 întreabă:
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: