| Mady_1319 a întrebat:

Este greu la liceu seral ruta progresiva in clasa a -12- a?(pls care stie sa imi raspunda )Va intreb asta pentru ca eu am facut S. A. M. 3 ani si jumatate si m-am hotarat sa fac si seral si am vorbit directorul pentru inscriere, i-am explicat situatia si mi-a spus ca intru direct in clasa a -12- a.Si mie cam teama, ma gandesc ca nu o sa am timp destul sa ma pregatesc pentru bac...
Multumesc celor care imi raspund! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna~! Eu unul am terminat acum doi ani scoala de arte si meseri si nu mi-e rusine, dupa care am continuat liceul clasa a-12-a si acum sunt in clasa a -13-a si anul acesta sustin bac-ul, problema este ca noua ne da la bac din 5 ani sad adica si din ce am facut la S. A. M e mai mult de invatat la noi ca cei d la zii, eu am invatat si iti zic ca sunt pregatit sa sustin bac-ul, mergi mai departe, nu fa seralu fa liceu ( mergi pe ruta progresiva ) si pune mana si invata inspecial clasa 12 si 13 din materia claselor 12 si 13 cad mai mult la bac, bafta si succes in tot ce iti doresti:*

4 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Nu este greu important e ca doresti sa ti termini studiile.Cit despre bac. vei reusi. ambitie sa ai. fi optimista succes

| Yanny a răspuns:

Nu este greu, fi ambitioasa, invata si nu vei avea probleme.Mult succes! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este greu la seral!

| Nsag a răspuns:

Depinde unde esti daca te duci de exempul la DACIA o sa ai probleme cu BANI daca ma intelegi se i spaga la greu acolo!