Ti-a dat acea nota la purtare nu la materia respectiva si e normal pentru ca nu ai voie sa te joci pe mobil cand preda profesorul.
Elevul primeşte note pe activitatea la ore, ascultat şi teste. Dacă tu în timpul orei te jucai pe telefon în loc să fii atent/activ atunci da, e normal.
Nu.Normal ar fi sa-ti scada nota la purtare si sa iti confiste telefonul pana vin parintii sau, in cel mai rau caz, pana la sfarsitul; anului. Sper ca te-am ajutat. Dar are dreptul sa iti dea 3 daca nu esti atent la ora.
NUUU doamne cum sa dea treio de la asta?:O Are voie sa-ti dea trei doar daca te asculta si nu stii absolut nimic...doamne ce profi...
Da.In locul lui iti luam telefonul si ti-l si spargeam(asa se intampla un U.S.A)
Si dupa aia sa iti cumpere profu alt tel?))
Nu e normal sa iti dea nota 3 pentru asta, insa iti poate pune cateva intrebari la care nu sti sa raspunzi asa ca nu te agita.
Poi da iti poate da pentru ca nu esti atent la ore sau ca ii deranjezi pe ceilalati, dar daca ar fi de treaba te-ar certa numa nu ti-ar da 3 sau ti-ar da o avertizare bafta sper sa nu mai patesti poate tio dat 3 sa te inveti minte sa NU MAI FACI IN ORE ASA CEVA!
Si eu am luat 3 de la o crizata nebuna. Ideea e ca stiu engleza, dar daca ai nebunul tupeu sa porti o discutie in cotradictoriu cu ea, te pedepseste exemplar. Atata aroganta nu am vazut in viata mea...Pacat, preda foarte bine si are cunostinte avansate, dar anii si-au spus cuvantul...
Este normal sa te joci pe telefon in timpul orei?
-Nu, bineinteles. Acum nu stiu in ce context ai luat tu 3-ul, dar daca el te-a intrebat ceva si n-ai stiut, are tot dreptul sa iti puna 3. Daca ti-a dat 3-ul doar pentru ca te-a prins cu telefonul, fara sa-ti puna cel putin o intrebare din materie, nu prea e normal.
Nu e normal. Ca sa iti puna 3 poate sa te intrebe ceva foarte greu si tu sa nu stii sa raspunzi si atunci iti poate pune. Dar sa iti puna asa fara sa te intrebe nimic nu e bine, ar trebui sa iti scada nota la purtare nu sa puna 3 aiurea.
Ar fi trebui sa-ti dea Simu si sa-ti confisce telefonul + nota 2, deci ce ti-a facut e bland. Bineinteles ca e normal ca un profesor trebuie sa te ameninte cu ceva daca nu se poate cu bataia atunci cu nota. Daca profu nu e normal tie ti se pare ca e normal sa te joci la telefon in timpu orei?
Da, din pacate asa sunt profesorii cu regulamentul lor de ***.ori sa iti dea nota mica, sau sa iti scada puncte la purtare.
Daca ti l-a pus fara sa te fi ascultat nu daca era profesor cu experienta te-ar fi ascultat si daca stiai punea nota pe cat meritai daca nu abia atunci punea trei daca n-ai fi stiut da acum in ziua de azi fiecare profesor face cum stie
Dupa mine. Nu :-|. Putea sa.ti dea un avertisment [daca era prima oara] si eventual sa.ti confiste telefonul pana la sfarsitul orei.
Conform Regulamentului de Ordine Interioara a tuturor scolilor din Romania, deoarece e un articol adoptat de orice institutie de invatamant, telefoanele nu sunt permise la scoala. Ce sa vorbim sa te joci pe ele in timpul orei. Normal, trebuia sa-ti scada nota la purtare sau sa-ti confiste telefonul. Asa ca alege dintre 3 rele pe cel mai utin rau... de fapt mediteaza la fiecare dintre ele
Este normal sa iti puna absent, sa stai pe hol si sa te joci cu telefonul.sau sa iti puna 2 in catalog,nici o varianta nu iti convine, nici lui nu-i convine sa vorbeasca singur, degeaba...cu telefonul ai timp sa te joci 18 ore pe zi, macar 6 ore fi atenta la scoala.mult succes!
Normal ca e corect! Dar tu ce ai vrea? Sa te felicite? Profu' iti preda si tu?Ce intrebare...
Da, pentru ca
1.Tu nu te-ai inscris la scoala ca sa te joci
2.Ai venit sa fi atent
3.Ai venit sa iti faci o diploma de angajament si faci ceva in viata!
Dinastea am primit si eu ca eram cel mai rau din clasa
Da pentru ca: telefonul nu e permis in scoala
nu ai fost atent la ora
nu trebuie sa te joci la telefon, pentru asta poti sa fi exmatriculat.
Foarte normal.{n-ai voie cu telefonul la scoala si de aceea} Parerea mea.
mie mi-a pus 3 doar ca am spart un balon in timpul orei.
Normal ar fi trebuit sa iti ia telef nu sa iti tranteasca nota asta...in fine, mai sunt unii care fac asta si cred ca rezolva problema.la ce ora erai?
Nu.nu este corect.se aplica altfel.mai intai se ia telefonul se duce la director se supenda pana platesti 50 de lei sau daca nu plateste ai 1 sau 2 scazute la purtare.am unu in clasa care o patit asa.