| radu1993 a întrebat:

Este normal ca un profesor sa iti dea nota 3 doar pentru ca te joci in timpul orei la telefon?

44 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ti-a dat acea nota la purtare nu la materia respectiva si e normal pentru ca nu ai voie sa te joci pe mobil cand preda profesorul.

| Rockart a răspuns:

Elevul primeşte note pe activitatea la ore, ascultat şi teste. Dacă tu în timpul orei te jucai pe telefon în loc să fii atent/activ atunci da, e normal.

| petrica1111 a răspuns:

Nu.Normal ar fi sa-ti scada nota la purtare si sa iti confiste telefonul pana vin parintii sau, in cel mai rau caz, pana la sfarsitul; anului. Sper ca te-am ajutat. Dar are dreptul sa iti dea 3 daca nu esti atent la ora.

| ombladon a răspuns:

Da,pun pariu ca daca te intreaba lectia nu stii mimic...asa ca DA

| xlollypop a răspuns:

NUUU doamne cum sa dea treio de la asta?:O Are voie sa-ti dea trei doar daca te asculta si nu stii absolut nimic...doamne ce profi...

| unknownn a răspuns:

Da.In locul lui iti luam telefonul si ti-l si spargeam(asa se intampla un U.S.A)

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru unknownn):

Si dupa aia sa iti cumpere profu alt tel?laughing))

| BrD a răspuns:

Nu e normal sa iti dea nota 3 pentru asta, insa iti poate pune cateva intrebari la care nu sti sa raspunzi asa ca nu te agita.

| Dark13 a răspuns:

Poi da iti poate da pentru ca nu esti atent la ore sau ca ii deranjezi pe ceilalati, dar daca ar fi de treaba te-ar certa numa nu ti-ar da 3 sau ti-ar da o avertizare happy bafta sper sa nu mai patesti poate tio dat 3 sa te inveti minte sa NU MAI FACI IN ORE ASA CEVA!

| ProjectJackpot a răspuns:

Si eu am luat 3 de la o crizata nebuna. Ideea e ca stiu engleza, dar daca ai nebunul tupeu sa porti o discutie in cotradictoriu cu ea, te pedepseste exemplar. Atata aroganta nu am vazut in viata mea...Pacat, preda foarte bine si are cunostinte avansate, dar anii si-au spus cuvantul...

| sonny89 a răspuns:

Este normal sa te joci pe telefon in timpul orei?

-Nu, bineinteles. Acum nu stiu in ce context ai luat tu 3-ul, dar daca el te-a intrebat ceva si n-ai stiut, are tot dreptul sa iti puna 3. Daca ti-a dat 3-ul doar pentru ca te-a prins cu telefonul, fara sa-ti puna cel putin o intrebare din materie, nu prea e normal.

| itsirc3 a răspuns:

Nu e normal. Ca sa iti puna 3 poate sa te intrebe ceva foarte greu si tu sa nu stii sa raspunzi si atunci iti poate pune. Dar sa iti puna asa fara sa te intrebe nimic nu e bine, ar trebui sa iti scada nota la purtare nu sa puna 3 aiurea.

| negru30 a răspuns:

Ori esti la ora - ori esti la scris sms- uri

| Jenny23 a răspuns:

Ar fi trebui sa-ti dea Simu si sa-ti confisce telefonul + nota 2, deci ce ti-a facut e bland. Bineinteles ca e normal ca un profesor trebuie sa te ameninte cu ceva daca nu se poate cu bataia atunci cu nota. Daca profu nu e normal tie ti se pare ca e normal sa te joci la telefon in timpu orei?

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Da, din pacate asa sunt profesorii cu regulamentul lor de ***.ori sa iti dea nota mica, sau sa iti scada puncte la purtare.

| LoveAgain a răspuns:

Daca ti l-a pus fara sa te fi ascultat nu daca era profesor cu experienta te-ar fi ascultat si daca stiai punea nota pe cat meritai daca nu abia atunci punea trei daca n-ai fi stiut da acum in ziua de azi fiecare profesor face cum stie laughinghee hee

| BestOfTheBest a răspuns:

Zi mersi ca nu ti-a luat si telefonul`

| Giianna a răspuns:

Dupa mine. Nu :-|. Putea sa.ti dea un avertisment [daca era prima oara] si eventual sa.ti confiste telefonul pana la sfarsitul orei. thinking

| andremar a răspuns:

Conform Regulamentului de Ordine Interioara a tuturor scolilor din Romania, deoarece e un articol adoptat de orice institutie de invatamant, telefoanele nu sunt permise la scoala. Ce sa vorbim sa te joci pe ele in timpul orei. Normal, trebuia sa-ti scada nota la purtare sau sa-ti confiste telefonul. Asa ca alege dintre 3 rele pe cel mai utin rau... de fapt mediteaza la fiecare dintre ele

| Ando1dul a răspuns:

Pai e foarte normal...eu ti-as fi dat 2laughing

| lebek01 a răspuns:

Este normal sa iti puna absent, sa stai pe hol si sa te joci cu telefonul.sau sa iti puna 2 in catalog,nici o varianta nu iti convine, nici lui nu-i convine sa vorbeasca singur, degeaba...cu telefonul ai timp sa te joci 18 ore pe zi, macar 6 ore fi atenta la scoala.mult succes!

| xXMomo185 a răspuns:

Normal ca e corect! Dar tu ce ai vrea? Sa te felicite? Profu' iti preda si tu?sadCe intrebare...

| AccountDeleted a răspuns:

Da, pentru ca
1.Tu nu te-ai inscris la scoala ca sa te joci
2.Ai venit sa fi atent
3.Ai venit sa iti faci o diploma de angajament si faci ceva in viata!
Dinastea am primit si eu ca eram cel mai rau din clasa

| HaDeS20 a răspuns:

Da. Ce ti se pare ca nu e normal in asta?

| Eric1609 a răspuns:

Da pentru ca: telefonul nu e permis in scoala
nu ai fost atent la ora
nu trebuie sa te joci la telefon, pentru asta poti sa fi exmatriculat.

| listarlove a răspuns:

E absolut normal.

| Camelia_9492 a răspuns:

Foarte normal.{n-ai voie cu telefonul la scoala si de aceea} Parerea mea.
mie mi-a pus 3 doar ca am spart un balon in timpul orei.

| Alexandru0007 a răspuns:

Se numeste lipsa de respect.si da...pentru asta iti da ce nota vrea el

| Larisssaa a răspuns:

Da da iti poate da foate usorwinking

| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Normal ar fi trebuit sa iti ia telef nu sa iti tranteasca nota asta...in fine, mai sunt unii care fac asta si cred ca rezolva problema.la ce ora erai?

| AdiSt a răspuns:

Nu.nu este corect.se aplica altfel.mai intai se ia telefonul se duce la director se supenda pana platesti 50 de lei sau daca nu plateste ai 1 sau 2 scazute la purtarebig grin.am unu in clasa care o patit asa.