| radu1993 a întrebat:

Este normal ca un profesor sa iti dea nota 3 doar pentru ca te joci in timpul orei la telefon?

44 răspunsuri:
| SylviuCatlin a răspuns:

In Romania da laughing

| GhostSimple a răspuns:

Nu.normal ar fi sa iti ia telefonul si sa il duca la director sau daca e mai de treaba profesorul ti-l da la sfarsitul orei.Dar daca tia mai pus si o intrebare sau 2 si nu ai stiut...atunci da ar fi normal sa iti dea 3.

| Bubuletsss a răspuns:

Da normal pentru ca trebuie sa fii atent la ora nu la telefonhappy.

| Rúdíy a răspuns:

Daca vrea iti da si unu...pentru ca nu ai stiut lectia. Ma rog daca stiai lectia nu cred ca iti punea nimic. Dar dupa prinde ciuda!

| LordLuca a răspuns (pentru Rúdíy):

Unu se da pentru copiat nota incepe de la 2 in sus

| unknownn a răspuns (pentru LordLuca):

Este lege cum ca 1 se da doar pentru copiat? Daca dai foaia goala iti da 1 fara discutii.Depinde de profesor.
Si de ce sa-ti cumpere alt telefon? El e de vina ca tu nu esti atent la ora? Sau v-ati cam luat-o in cap cu democratia asta?

| Alinaisv a răspuns:

Da... in unele scoli, numai daca ai telefonul la tine, se poate scadea nota la purtare. o_o (true story) laughing

| Gєσяgιαηαα a răspuns:

Profesorii, cum ne'a zis diriga au dreptul sa ne asculte din lectia de zi. Deci daca o luam logic nu ti'a pus 3 pentru ca te jucai, ti'a pus 3 pentru ca daca te'ar fi ascultat ai f stiut de 3... Parerea mea. straight face

| artifica1 a răspuns:

Da

| Fitzoasa_Alexandra_1998 a răspuns:

2 cuvinte : laughing profesorul tampit laughing nimeni n-ar merita nota 3 pentru un asemenea lucru minor laughinglaughinglaughinglaughinglaughing

| andrei2010 a răspuns:

Daca profu. iti zice o data sa sau de doua ori sa nu te mai joci si tu chiar nu te mia joci nu are dreptul sa-ti dea 3winking Dar daca te sacaie la cap sa nu te joci pe el si tu cu ambitie faci mai rau poate sa-ti dea 3 laughinglaughing!

| iLoveMetalcore a răspuns:

Pai,daca iti pune intrebari si nu sti, are dreptul sa iti da ce nota vrea.dar daca nu iti pune intrebari legate de materia respectiva si iti pune 3 doar ca s-a simtit jignit, nu e normal. poate sa-ti scada nota la purtare, dar nu sa-ti puna 3.am trecut si eu prin asta si mi-a confiscat telefonul dar nu mi-a pus nota, sau mi-a pus 4 la purtare cu creionul.

| ChocolateDoll a răspuns:

Da e normal. Trebuie sa fii atent la ora sa stii data viitoare daca te asculta.