Nu.normal ar fi sa iti ia telefonul si sa il duca la director sau daca e mai de treaba profesorul ti-l da la sfarsitul orei.Dar daca tia mai pus si o intrebare sau 2 si nu ai stiut...atunci da ar fi normal sa iti dea 3.
Daca vrea iti da si unu...pentru ca nu ai stiut lectia. Ma rog daca stiai lectia nu cred ca iti punea nimic. Dar dupa prinde ciuda!
Da... in unele scoli, numai daca ai telefonul la tine, se poate scadea nota la purtare. o_o (true story)
Profesorii, cum ne'a zis diriga au dreptul sa ne asculte din lectia de zi. Deci daca o luam logic nu ti'a pus 3 pentru ca te jucai, ti'a pus 3 pentru ca daca te'ar fi ascultat ai f stiut de 3... Parerea mea.
2 cuvinte : profesorul tampit nimeni n-ar merita nota 3 pentru un asemenea lucru minor
Daca profu. iti zice o data sa sau de doua ori sa nu te mai joci si tu chiar nu te mia joci nu are dreptul sa-ti dea 3 Dar daca te sacaie la cap sa nu te joci pe el si tu cu ambitie faci mai rau poate sa-ti dea 3 !
Pai,daca iti pune intrebari si nu sti, are dreptul sa iti da ce nota vrea.dar daca nu iti pune intrebari legate de materia respectiva si iti pune 3 doar ca s-a simtit jignit, nu e normal. poate sa-ti scada nota la purtare, dar nu sa-ti puna 3.am trecut si eu prin asta si mi-a confiscat telefonul dar nu mi-a pus nota, sau mi-a pus 4 la purtare cu creionul.
Da e normal. Trebuie sa fii atent la ora sa stii data viitoare daca te asculta.