Daca profu. iti zice o data sa sau de doua ori sa nu te mai joci si tu chiar nu te mia joci nu are dreptul sa-ti dea 3 Dar daca te sacaie la cap sa nu te joci pe el si tu cu ambitie faci mai rau poate sa-ti dea 3 !
Elevul primeşte note pe activitatea la ore, ascultat şi teste. Dacă tu în timpul orei te jucai pe telefon în loc să fii atent/activ atunci da, e normal.
Da pentru ca: telefonul nu e permis in scoala
nu ai fost atent la ora
nu trebuie sa te joci la telefon, pentru asta poti sa fi exmatriculat.
Pai,daca iti pune intrebari si nu sti, are dreptul sa iti da ce nota vrea.dar daca nu iti pune intrebari legate de materia respectiva si iti pune 3 doar ca s-a simtit jignit, nu e normal. poate sa-ti scada nota la purtare, dar nu sa-ti puna 3.am trecut si eu prin asta si mi-a confiscat telefonul dar nu mi-a pus nota, sau mi-a pus 4 la purtare cu creionul.
Si eu am luat 3 de la o crizata nebuna. Ideea e ca stiu engleza, dar daca ai nebunul tupeu sa porti o discutie in cotradictoriu cu ea, te pedepseste exemplar. Atata aroganta nu am vazut in viata mea...Pacat, preda foarte bine si are cunostinte avansate, dar anii si-au spus cuvantul...
Profesorii, cum ne'a zis diriga au dreptul sa ne asculte din lectia de zi. Deci daca o luam logic nu ti'a pus 3 pentru ca te jucai, ti'a pus 3 pentru ca daca te'ar fi ascultat ai f stiut de 3... Parerea mea.