| razadeluna a întrebat:

Este o idee buna ca liceul sa fie numai de 3 ani, si clasa a 9-a sa treaca la gimnaziu?

11 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

A avut vreodata Ministerul Invatamantului vreo idee buna? Normal ca e o idee tampita!

| Raiden a răspuns:

In nici un caz!
1-8 sunt de cultura generala.winking
Deja din a9a.incepi sa te pregatesti pentru ce vrei sa faci in viata happy.
Da cred ca spun copii care n-au ajuns in a9a, sa vada ce fel este la liceu. Ei cred ca generala este cel mai bun lucru care li s-a putat intampla-n viata... laughing.

| Spintecatorul a răspuns:

Da, dupa parerea mea, astfel copii vor avea mai mult timp pentru a se decide ce vor sa faca in viata( la ce liceu sa se duca).

| Lost Angel a răspuns:

Mie nu mi se pare o idee buna deoarece multi profesori din generala nu sunt pregatiti pentru materia de clasa a9abig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Adella05 a răspuns:

Pai...cred ca dahappy.

| TeoIonela a răspuns:

Da, este o idee buna, care, apropo, circula si prin scoala noastra.Este bine pentru ca mai zabovesti inca un an in clasa aia in care stai dintr-a I-a, si ca poti sa mai interanctionezi cu colegii tai, ai mai mult timp sa te hotarasti la ce liceu sa intri, si este rau pentru ca iti va fi mai greu sa te obisnuiesti la liceu cu noii colegi si va trebui sa te desparti de ei abia atunci cand incepi sa-i cunosti mai binelaughing

| Gospell a răspuns:

Ar fi bine pentru elevi de gimnaziu. Dar este o problema.
Clasele 5-8 sunt incluse in scoli unde sunt si clase 1-4. Si deja nu ar mai fi loc si petru clasele a9a intr-o scoala care normal ar fi fost cu clasele 1-8

| ßiαηċα a răspuns:

Nu!
Eu sunt in clasa a 8'a si nu mi-ar place sa fac clasa a 9`a tot in generala. M-am saturat de profesorii din generala phbbbbt.

| Gipsy a răspuns:

Eu sunt abia in clasa a VI, dar mi se pare corect asa. cu 9 clase si nu cu 8.

Pt. ca nu cred ca la liceu o sa fie cine stie ce, parca mai mult imi place in scoala generala:X

| craniul a răspuns:

Sall bunica mea a prins acest timp a facut 9 clase in generala si 3 la liceu dar acum ca sa se poata face din nou chestia asta va da-ti seama ca structura scolii este facuta pentru 8 clase A sau B aasta inseamna construirea a inca 2 clase cel putin happy