| Maria_Tania_1996 a întrebat:

Este posibil sa invăț pentru examenul de capacitate in doar 2 luni, din clasa a VIII -a si să iau o nota mare? Gen 8, 9, dau funda!happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc un tip care a invatat tot pentru bacalaureat in ultimele 2 saptamani si a luat 8 si ceva, deci nu vad de ce tu in 2 luni nu ai putea invata. Bafta!

6 răspunsuri:
| GolopențaAdrian a răspuns:

Da daca inveti lucruri usoare ca sinonime.etc.Poti lua nota mare daca stii sa faci o compunere de orice tip se da

| Daniellllll1 a răspuns:

Poti big grin Si eu am facut la fel, doar ca eu intr-o luna rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| CryBaby a răspuns:

Atâta timp cât nu ai învățat mecanic (ca pe poezie) nu văd de ce nu. Ca să te asiguri de acest lucru scrie întrebările/exercițiile pe o foaie și dă-le răspunsul fără să te uiți în caiet/carte. După ce ai terminat te poți uita, și dacă e bine poți fi sigură că iei punctajul maxim. Sper că ai înțeles ceva din ce am explicat. Îți doresc să iei 10.

| Maria_Tania_1996 explică:

Va mulțumesc tuturor pentru raspunsuri, daca as putea acorda tutror funda.

| dariaM2801 a răspuns:

Nu crezi ca esti prea optimista? Adica nu cred ca poti recupera TOATA materia de gimnaziu in doar 2 luni; eu sunt a7a si deja am inceput sa ma pregatesc pentru examenele de anul viitor. Iti urez totusi bafta, chiar daca situatia ta nu va fi imbunatatita. happy