anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil sa te transferi de la un profil la altul?
As vrea sa ma transfer de la mate-info la filologie, am vorbit cu parintii mei si eu mi-au zis ca nu e posibil sa te transferi de la un profil la altul insa ma indoiesc de asta...

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este posibil transferul, cu indeplinirea unor conditii de medie si reusita la examenele de diferenta. La intrebarea anterioara ti-am citat prevederile legale relevante din ROFUIP (Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor din invatamantul preuniversitar).

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil!
Evident, în anumite condiţii - vezi detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat la cealaltă întrebare...

Toate cele bune!

| Sn4k3 a răspuns:

Este posibil din semestrul al doilea.

| mihailamariaelena a răspuns:

Este posibil doar in clasa a 9 a.Au fost tot felul de discutii controversate in Romania despre transferurile pe baza de pile asa ca au fost anulate toate transferurile din anul asta, dar toti vor reincerca in semestrul 2.Ar trebui sa incerci si tu, mai ales ca iti trebuie medie mai mare de intrare la mate info decat la filologie.Succes,amice!

| Mai2001 a răspuns:

Da. Te poti transfera dar doar in vacanta intersemestriala sau cea de vara. Dar, atentie, transferurile se fac doar in situatii exceptionale! Deasemenea trebuie sa ai media de admitere mai mare decat a ultimului admis la acel profil ( in cazul transferului in vacanta intersemestriala ) sau sa ai media generala mai mare decat media generala a ultimului elev pe clasa terminata( in cazul transferului in vacanta de vara )