Toata chestia e sa vorbesti cu directorul liceului. Mai trebuie sa ai acceptul si celor de la Inspectoratul Scolar din judetul tau. Daca ei nu-si vor da acordul din diferite motive(care trebuie sa fie justificate si conform legilor in vigoare), atunci nu ai ce face. E dreptul tau sa te transferi, dar inainte de a face asta - informeaza-te Ca sa nu ai surprize neplacute de la inspectorul general, de genul "aaa. nu. pentru ca trebuie sa muncim noi mai mult"
Succes!
Te puteai transfera in septembrie, inainte sa incepi ultimul an de liceu. La sfarsitul semestrului este tarziu, pentru ca deja incepeti sa completati formularele privind optiunile voastre pentru examenul de bacalaureat, iar bazele de date se fac din timp.
La noi inca nu s-au facut formularele de bac si daca imi amintesc bine mai e o luna si ceva din semestru. dar am sa incerc oricum. incercarea moarte n-are
Toata chestia e sa vorbesti cu directorul liceului. Mai trebuie sa ai acceptul si celor de la Inspectoratul Scolar din judetul tau. Daca ei nu-si vor da acordul din diferite motive(care trebuie sa fie justificate si conform legilor in vigoare), atunci nu ai ce face. E dreptul tau sa te transferi, dar inainte de a face asta - informeaza-te Ca sa nu ai surprize neplacute de la inspectorul general, de genul "aaa. nu. pentru ca trebuie sa muncim noi mai mult"
Succes!
Oricum o sa incerc. dar mersi de raspuns , la noi inca nu s-au facut formularele si din cate stiu intr-o luna si ceva semestrul se termina. si in + poti da amandoua feluri de BAC. dar am sa incerc. multumesc inca o data