| ElCatalyn a întrebat:

Este tarziu sa incep sa studiez medicina la 24 de ani, avand in vedere ca nu stiu nimic?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci las-o balta, ca trebuie sa o iei de la zero cu invatatul anatomiei, chimiei si fizicii, ca sa poti sa inveti si sa iei nota mare si sa fii admis la medicina.
Probabil ca-ti va lua vreo 2-3 ani sa te pregatesti intai pentru medicina, cu profesori la fiecare materie pe care nu o stii, dupa care sa sustii examenul de admitere samd.

| gabicoo a răspuns:

Dacă nu știi nimic fă-te consilier local, primar, etc.

| johnnny123 a răspuns:

Întrebarea nu este dacă e târziu să studiezi medicina.

Întrebarea adevărată este: Ești capabil să-ți schimbi atât de radical atitudinea față de studiu încât să faci saltul de la "nu am învățat nimic timp de 24 de ani" la a învăța 5 ore pe zi timp de cel puțin 8-10 ani?

Pentru că studiul este ca sportul de performanță. Fiecare zi de pauză duce la o scădere de performanță pe care ai nevoie apoi de zile de antrenament intens ca să o recuperezi. Iar tu până acum ai avut 24 de ani de pauză și nicio zi de antrenament intens.

| darrio2007 a răspuns (pentru johnnny123):

5 ore pe zi la Medicină? Glumesti!
Habar n-ai de cât se studiază acolo.

| ElCatalyn explică (pentru johnnny123):

Am 11 clase de liceu in Romania + am facut scoala in afara, dar nu in domeniul medicinei. Ma refer ca nu stiu nimic in domeniul medicinei.

| Nirvanaaa a răspuns (pentru darrio2007):

5 ore de studiu individual poate in zilele cu cursuri laughing.

| Nirvanaaa a răspuns:

Niciodată. Îți spune asta cineva care a început la 22 de ani.
Ba chiar maturitatea ajuta. Îți alegi altfel perspectivele in viața.
Dar e mult de invatat. Trebuie sa o iei in serios. Nu te gândi doar ca ar fi "cool" sa fii medic.

| simplaexistenta a răspuns:

Niciodata nu e prea târziu pentru a invata ceva nou si a-ti îndeplini visurile!

| GirthD a răspuns:

Nu chiar. O poti face. Trage tare