| NoName234 a întrebat:

Este ultima saptamana de vacanta si nici nu mi-am inceput temele sunt cam lenses la acest capito; dar totusi vreau sa excelez la scoala, sunt printr primii din clasa la invatura dar din ultimul timp am cam lasat-o mai moale(clasa 9).
Ceva sfaturi, motivatie....sau ceva ce mi-ar creste "äpetitul de carte"?
FundaVOT!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inchide calculatorul si pune mana pe carte.Bun sfatul?

| 愛日本 a răspuns:

Nu iti mai bate capul cu asa ceva, notele astea nu o sa te ajute la nimic in viata.
Daca ai vreun talent concentreaza-te pe asta. Romana si matematica (cele mai nefolositoare) nu te ajuta la nimic. Scoala nu te pregateste pentru viata (asa din Romania), Unde o sa folosesti in viata ecuatii de gradul nu stiu cat si functii, radicali etc? Unde si cand o sa trebuiasca sa analizezi fiecare cuvant dintr-o propozitie sau sa scoti 20-25 de randuri dintr-o mica fraza? Doar la profesor (de romana, matematica).
Eu zic sa te axezi doar pe materiile folositoare (de ex engleza sau alte limbi) geografia, biologia(anatomia) si altele care consideri tu ca te-ar ajuta in viata.
Eu iti sugerez sa vizonezi aceste videoclipuri (facute de un adolescent care nu si-a luat bacul, nu a fost prezent la el si se descurca de 100 de ori mai bine pentru ca a fost destept) :
https://www.youtube.com/watch?v=FgKfcTdY9wE

Răspuns utilizator avertizat
| SandraArii a răspuns:

Gândește-te că poate peste câteva luni ai da un test sau bacul ( doar imaginează-ți ) și că ar trebui să te pui pe învățat