| TPU.ro a întrebat:

Esti inca la liceu? Care e cea mai mare dorinta pentru viitorul tau profesional? Premiem cel mai interesant raspuns cu un loc gratuit la proiectul Think Ahead pe 10 si 11 decembrie in Bucuresti.

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as dori foarte mult o cariera in muzica.fosrte multi oameni mi-au spus ca am vocea aproape exact ca a lui miley cyrus.chia mi-as dori si sper sa ma puteti ajuta

| lovesunshine a răspuns:

Poate ca in ultimul timp multi copii iau decizia asta. Vreau sa ajung un medic chirurg,chirurgie generala sau neurologica. Vreau sa schimb ceva in tara asta! Lumea e mare,si pana sa ajung sa schimb lumea, prefer sa incep cu tara mea.O tara care are potential, si viitor.Desi cei mai multi oameni isi jignesc tara,eu as fi gata sa ma bat la cutite pentru ea. Poate ca o sa fiu ironizata.Dar intrebarea e: Daca nu reactionam ce o sa se aleaga de Romania? Spunem ca pleaca tot mai multi,si ca Romania o sa ajunga teritoriu populat doar de prosti? Daca pleaca ei, noi sa ramanem.
Sa facem din Miorita plaiurilor noastre, o minune.Sa afisam oamenii prietenosi, care, inca se ascund acolo...undeva.Asta a fost tot ce am avut de spus.Sarbatori fericite!

| AxyLexy a răspuns:

Eu sunt momentan clasa a VIII-a dar stiu deja la ce liceu vreau sa intru si pe ce profil. Am noroc si prin faptul ca am destul de multi prieteni in acel liceu si o sa mai vina si cateva fete din clasa mea, deci nu o sa fiu chiar o boboaca obisnuita care nu prea cunoate pe nimenihappy. Cand o sa ajung la liceu am sa lupt pentru notele mele, sau mai bine zis pentru viitorul meu. Eu cred ca daca vrei si ai vointa sa reusesti poti sa-ti gasesti un loc de munca bun chiar si aici in Romania, poate nu este ea cea mai civilizata tara din lume sau nu are nu stiu eu ce chestii importante dar totusi daca vrem ca si tara noastra sa nu mai fie asa noi trebuie sa o schimbam pentru ca ea singura nu are cum. In fine, va doresc sa ajungeti acolo unde doriti si ca visele sa vi se implineasca!happy

| Garnet a răspuns:

Invat pentru neoruchirurgie...

| brianemil a răspuns:

Sa ajung general in armata romana.

| sabrisabrinuta a răspuns:

Eu sunt doar a4-a dar stiu ce vreau sa fac in viata, vreau sa merg pe uman(stiinte sociale)sa devin avocata, dupa 5 ani de profesie pot deveni si judecatoare, voi face economii si voi strange bani sa fac o fundatie, fundatia va fi pentru animalele pe cale de disparitie, le voi ajuta sa se inmulteasca. :]

| BAK a răspuns:

Momentan sunt la un liceu de arte,urmez arhitectura. Orele de specialitate ma ajuta sa incep sa imi formez o idee despre cum ar fi un job in domeniul respectiv,gen proiectant.Dar imi vad profesorii care au fost elevi in acelasi liceu,care au facut cea mai buna facultate la Bucuresti si acum sunt profesori,ei oare au vrut mai mult dar nu s-a putut? sau asta au vrut, sa ajute la randul lor, generatii dupa generatii care aspira la ce au aspirat si ei odata.Dorinta mea,e sa imi termin liceul,sa dau un atestat,sa intru la o facultate buna si sa imi urmez visele, sa imi pot demonstra mie, dar si parintilor mei ca pot sa imi implinesc visele si sa imi ofer tot ce ei nu au putut sa imi ofere pana in prezent.

| seby27278 a răspuns:

Da sunt inca la liceu. Dorinta pentru viitorul meu profesional este sa devin actor in tari straine; Mexic de exemplu ca stiu spaniola.