Stii unde ai gresit? Ai gresit in momentul in care i-ai raspuns la jigniri. In acel moment trebuia sa dai dovada de maturitate, trebuia sa-ti mentii calmul, rabdarea.
P. S-fara pacienta nu rezolvi nimic in viata, ti-o spun din proprie experienta!
Eu spun sa porti o socializare cu ea, sa lamuriti acele chestii pe cale amiabila, nu ca la usa cortului, nu-i frumos.
Concluzia in ceea ce priveste relatia de prietenie dintre voi doua, va apartine dupa ce abordati o discutie pe aceasta tema.
Clar... sa o ignori [parerea mea ]
nimeni nu are dreptul sa dea in tine... mai ales prietena ta. acest lucru dovedeste ca nu te respecta daca a ajuns sa dea in tine
Du-te la ia cu un buchet de flori si o cutie de ciocolata in forma de inima si spune-i ca o iubesti
Du-te citeste o carte despre niste prietene adevarate si o sa te ajute in doua privinte asta.
Doamne, cum scrieti, cum va exprimati, ce preocupari si ce comportament aveti!? Ca sa-ti raspund:impacati-va ca sa puteti in episodul doi sa va si smulgeti parul din cap si sa va paruiti! Halal!
Halal prietena e asta.
Daca te-a jignit asta inseamna ca nu mai vrea prietenia ta eu asa zic
Cel mai bine e sai lasi un msj pe mess in care s-o intrebi daca vrea sa mai fiti prietene ca sa stii sa nu-ti mai pierzi timpu cu asemenea fenomene
Good luck "D
Palmi intre fete, mai spuneti ca sunteti si prietene!
Da unde o sa ajungeti cand va faceti mai mari? Atunci va veti lua direct la pumni?
FrozenMercurius întreabă:
samynța întreabă:
Sjhxjcks întreabă: