Si eu sunt intra 8:X
scrie despre natura scrie un moment din viata ta placut sau ceva imaginar sunt o gramada de chestii
Uite o propunere interesanta: scrie daca vrei despre ce si cum ai dori sa inveti tu in liceu..lucruri care ti-ar placea sau orice ti-ar placea tie.
Intereseaza-te ce subiecte s-au dat in anii anteriori la tezele unice si deocamdata fa acele compuneri la un nivel de exigenta maxima.In paralel lucreaza si compuneri libere ca sa-ti exersezi si sa-ti verifici sensibilitatea, imaginatia, usurinta in manuirea cuvantului, expresivitatea.
Draga mea, sugestii nu prea am in acest moment, dar cu : "ca cred ca merg si in acest an la olimpiada", ma cam indoiesc! ca sa mergi la olimpiada de romana ( cred ca despre asta este vorba, sau despre matematica?) mai trebuie sa lucrezi... cam MULT.
Poti face copuneri despre:viata unui copil necajit, catel, orasul in care locuiesti, frumusetile romaniei...
Cine ma ajuta si pe mine sa fac un eseu argumentativ pormind de la citatul "Dreptatea e ca lemnul cel usor care-l apasa in apa si tot candva iese deasupra". Am niste idei, dar nu stiu cum sa incep; cateva sfaturi as vrea si eu daca se poate; exemple de eseuri pe tema asta.Cum ati explica voi citatul asta? multumesc
Tu care intrii intr-o gradina imaginara unde faci ce simtu tu.Gandeste si asa.Ca ai spus ca vrei sa te duci la olimpiada si acolo le plac chestiile astea cu multe expresii frumoase si imaginare...si eu ma duc la olimpiada dar sunt clasa a 5 a...
Curiosul999 întreabă: