| Just4Joker a întrebat:

Eu compun foarte multe poezi / povesti Dramatice/Romantice/Amuzante cu care am uimit un oras intreg.Ma rog, desi nu am terminat nici o carte pan' acum. Am terminat cls a V-a cu premiul I si acum ma stresez, profii de la meditatie imi zic sa nu imi fac probleme ca sunt foarte bun la tot... Dar eu tot ma stresez! Chiar si in vacante ma stresez! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| 1n3x a răspuns:

'Streseaza-te' in continuare.

Ia da-ti tu seama! Daca ai terminat pe primul loc in clasa, inseamna ca esti bun nu? Esti bun? Daca tu crezi ca esti bun, de ce sa fii stresat? Nu fi prost!

4 răspunsuri:
| Just4Joker explică:

Da, intr-adevar... Dar nu o sa mai fie ce a fost, avand in vedere ca o sa dam teste chiar din prima zi. Orcum, eu ma voi orienta spre medicina (Medicina Legala)
Multumesc. Stiti, chiar m-ati ajuat putinel. Pacat ca nu pot da funde la amandoi...

| BoMbeRmEn a răspuns:

Nu prea inteleg de ce sa te stresezi...ai spus ca un oras intreg a citi poeziile tale, la scoala esti bun ...si totusi de ce mai esti stresat?

| OmulSec a răspuns:

Nu inteleg de ce sa te stresezi, pur si simplu fa ce iti place, daca ti-ai ales drumul inca de pe acum e minunat, insa nu uita de scoala, oricum nu trebuie sa ai mereu numai 10 pe linie, in gimnaziu s-ar putea sa reusesti, insa de la liceu e aproape imposibil... Doar urmeazati visul!

| diavoluuuu a răspuns:

Eu unul am fost premiant pana in clasa a 7a... in a 8 am decazut mult, sa vad ce fac in a 9a si nu ma stresez, nu stiu dc iti faci griji, mai iesi si u in lume nu mai sta mult cu nasu in cartelaughing parerea meabig grin