| TiTanS a întrebat:

Eu cred ca la teza nationala de maine la matematia cred, ca ne va da usor ...la primele 5 probleme usor la urmatoarele o sa ne dea sigur sa desenam ceva si cateva probleme mici sau functii deci trebuie sa stim formule si la urmatoarele 2 ceva mai complicat ...cred ca o sa se ia peste 6. Voi cum credeti ca ne va da?

7 răspunsuri:
| Th3eo a răspuns:

Sunt de acord cu tine. Avand in vedere ce usor a fost la romana consider ca va fi la fel si la mate. Subiectul 1 sunt sigura ca va fi foarte usor, subiectul 2 doar putin mai greu iar subiectul 3 niste probleme de geometrie la care trebuie sa ne bazam pe formule.

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Pai la Sub I ne da 6 exercitii usoare, la Sub II ne da sa desenam si alte probleme outin mai grele si la Sub III ne da doua probleme medii.
De obicei ne da ce e mai usor cum a fost la romana ( basmul )

| ToxicDump a răspuns:

Eu sper ca iau 6, speranta la maxim, is praf la mate!sad

| anotza a răspuns:

Pai cam asa cum zici uh nici la sub III nu e greu numai ca trebuie sa gandesti un pic logic si sa stii formulele sa speram ca o sa fie bine succes pe maine.:*

| Brunette13 a răspuns:

Nu fii asa sigura... ca poate sa iti pice o varianta si sa nu stii sa faci nimic... oricum succes

| loock a răspuns:

Cum zici uh

| andreeaaa_8672 a răspuns:

Nu se stie mai bine pune mana si invata tot si maine cand vei ajunge la examen o sa-ti mult mai usor oricum MULTA BAFTA LA TOTI!winking