| Konstantinos99 a întrebat:

Eu nu ma prind inca, va rog sa ma ajutati. Fratele meu s-a inscris la un liceu vocational a dat porbe tot ce trebuie.Ideea e ca ii cere sa duca o fisa unica de incriere la liceul respectiv pe 9 iulie, dar nu inteleg mai poate completa fisa cu obtiuni digitalizata anterior pe 11 iulie? Eu citind am vazut ca poate sa o completeze doar daca renunta la loc in scris sau este respins de la liceul vocational un pic de lumina va rog.Nu poate sa faca repartizarea clasica si sa puna vocationalul printre obtiuni?

1 răspuns:
| Konstantinos99 explică:

"9 iulie 2024 - Transmiterea de catre comisiile de admitere judetene/a municipiului Bucuresti catre unitatile de invatamant liceal care au organizat probe de aptitudini a bazei de date judetene cuprinzand mediile de admitere, prin confirmarea finalizarii operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata.

10 iulie 2024 - Validarea de catre comisia de admitere judeteana/a municipiului Bucuresti a listei candidatilor admisi la liceele/clasele la care s-au sustinut probe de aptitudini si comunicarea rezultatelor in unitatea de invatamant liceal respectiva, prin tiparire din aplicatia informatica centralizata

11 iulie 2024 - Ridicarea/Transmiterea de la liceele vocationale a fiselor de inscriere ale candidatilor care nu au fost admisi la clasele pentru care au sustinut probe de aptitudini. Candidatilor care nu au fost admisi la clasele pentru care au sustinut probe de aptitudini, precum si candidatilor care au fost admisi dar care au declarat, in scris, ca renunta la locul obtinut, li se poate elibera, de catre unitatea de invatamant gimnazial, fisa de inscriere, pentru completarea optiunilor in vederea participarii la repartizarea computerizata.

Transmiterea, in format electronic, catre Centrul national de admitere a listei candidatilor declarati admisi, in fiecare judet, la clasele pentru care s-au sustinut probe de aptitudini, prin confirmarea incheierii operatiunilor specifice in aplicatia informatica centralizata." tu ce intelegi? eu inteleg ca e pa pa