Te poti transfera doar dupa cl. a IX-a si va trebui sa sustii examene de diferente.
Dupa ce ai terminat cl. a XI-a la profesionala poti intra, tot in cl. a XI-a la liceu, fara a sustine examene de diferente.
Dacă vreau să mă transfer la liceu pe profilul filologie, trebuie să dau un examen de diferență?!
Referitor doar după clasa a IX-a?!
și din ce materii se dă pentru examenul de diferență pentru transfer de la profesională turism și Alimentație la liceu profilul filologie?!
Examene de diferente se sustin la materiile obligatorii care s-au facut la filologie si nu le-ai facut la turism si alimentatie.
Va trebui sa le afli tu, stii ce materii s-au facut la profilul actual si te interesezi ce materii s-au facut la filologie.
Și dacă am terminat clasa a XI-a la profesională la turism și Alimentație, pot sa ma transfer la liceu pe profilul filologie tot în clasa a XI-a?!
Fără să mai susțin examen de diferență
In acest caz nu este vorba de transfer, avand in vedere ca ai terminat scoala profesionala ci te inscrii pentru a termina liceul si nu trebuie sa sustii examene de diferente fiindca te inscrii tot in cl. a XI-a.
Adică tot pe profilul care îmi doream adică filologie?!
Da, pe profilul pe care il vrei.
în momentul ăsta eu sunt la liceul care am fost repartizat la turism și alimentație, eu dacă am terminat învățământul profesional cu durata de 3 ani, eu pot să mă transfer la liceul care mi-am dorit pe profilul filologie, tot în clasa a XI-a?!
Ti-am spus foarte clar ca poti.