| Bogdan_Cezar_1999 a întrebat:

Eu sunt clasa a VI-a iar mai nou am început să facem fizica, am o întrebare...DE CE e aşa grea, la ce să mă aştept in următorii ani?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fizica e interesanta, dar are un grad de dificultate un pic mai mare. Totusi, cea de clasele gimnaziale este simpla, in liceu este cu adevarat dificila. Atata timp cat inveti bine de tot fiecare lectie si lucrezi mereu problemele (macar pe cele din manual), nu vei avea probleme.

Apache
| Apache a răspuns:

Pentru ca modul in care profesorii incearca sa o explice e plictisitor.

Da e grea, daca doresti sa o continui si dupa liceu devine absurd de grea. Nici nu vrei sa auzi de fizica cuantica...

DAR daca te intereseaza cum functioneaza aproape orice in jurul tau, atunci este cea mai importanta materie predata.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fizica este frumoasa cu lucruri din realitate nu teorie abstracta. Poate ca profesorul nu are harul sau imaginatia ta nu este foarte bogata.

| Chrysk2 a răspuns:

Ca o sa ramai corigenthee hee. Te poti astepta la asta...

| Violleta2022 a răspuns:

M-a fascinat intotdeauna fizica si nu am gasit-o deloc grea, dimpotriva, mai ales la clasele de scoala generala unde se explica totul ata de simplist, este a naibii de usoara si frumoasa.
Fa un efort sa i o intelegi, sa poti sa o aplici, sunt multe reguli, formule, totul este logic aici, de aceea nu merge toceala deloc.

| Claudiu1905 a răspuns:

Manuale proaste, profesor incompetent, notiuni peste nivelul varstei tale. Fizica a fost o enigma pentru mine, dar dupa ce am terminat liceul, cam la 2 - 3 ani, avand foarte putin timp la dispozitie sa dau la postliceala, am invatat-o intr-o saptamana. Problema e ca nu ai varsta potrivita pentru a intelege atat fizica cat si specificul problemelor de fizica