| Lala20 a întrebat:

Eu trec pe clasa 8-a. Are cineva idee ce examen vom da la vara in 2011 sau cum se va proceda? Vom avea nevoie de portofoliile alea? O sa dam examen la toate materiile? Mai dam testare nationala sau teza din geografie/istorie?
Daca a aflat cineva ceva sa ma anunte pentru. ca luni incepe scoala si nu stim nimic.
Multumesc si dau Funda pentru. raspunsuri concrete.

Răspuns Câştigător
| aalhggcsdsvs a răspuns:

Si eu trec in clasa a 8a si am auzit de la diriga ca dam teze normale la mat rom geografie/ ist si la sfarsit in vacanta nu st cand dam o teza nationala un fel de capacitate materie 5-8 matematica si romana iar depinde de liceu... va trebui sa dai un test ca sa intri un test al liceului stii ca sa poata alege ce vor si cred ca trebuiesa dam si portofolii cu ce am fc in 1-8 cred diplome...

18 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Pai se dau doua testari la lb. romana si la matematica in scoala cam atat se da se mai poate introduce si un examen al alegere geografie/istorie

| mistikk a răspuns:

Nu nu si nu ce 9 ani gimnaziu fartilor...ganditi un pic nu ne pot schimba noua acum se dau 2 examene la materiile impoprtante nu se da niciun test la niciun liceu cei de anul viitor au toate sansele sa apuce cei care au trecut in clasa a7a acum cei care sunt a 8a nu au cum s afac 9 ani gimnaziu si punct

| Lala20 explică:

Sper ca nu vor trece clasa 9-a la gimnaziu din 2011! Eu pe internet am citit ca asta va fi doar pentru cei ce vor fi in clasa 9-a in anul 2013. In cazul meu voi fi in 2012 deci sper sa scap!

| ancan a răspuns:

Inca nu se stie nimic sigur. Din cate am auzit de la finele mele, scoala generala va dura 9 ani, iar liceul va fi pe o perioada de doar 3 ani.
In orice caz, veti fi anuntati, dirigintele si profesorii clasei au aceasta obligatie, atat fata de elevi, cat si fata de parinti, sa va mentina informati cu privire la examenele ce vor urma.
Cel mai bine este sa ii adresezi aceasta intrebare dirigentei tale.

| emm a răspuns:

Pai eu stiu de la profa de romana ca o sa dam examenul acela la sf anului, iar de chestia cu statu' 9 ani la gimnaziu stiam ca noi nu avem trebuie.
adica noi o sa ramanem 8happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai se da teza normala in sem. 1 la mate, rom, giografie/istorie. La fel si in sem. 2 Si la sfarsitul anului se da examen de admitere la liceu la mate si romana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se dau doua examene :pe 20 iunie la romana si pe 22 iunie la matematica...la geografie sau istorie [la alegere] se da teza normala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://stirileprotv.ro/......luare.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te si cauta in alta parte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se da teza la mate, romana istorie/geografie si un examen pe la sfarsit la romana si mate proba scrisa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea si eu sunt clasa a8 si noi tot la fel am auzit ca dam teze normale si la sfirsitul anului dam examen catre toti cei de seama mea bafta la examen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti face griji! V-a fi usor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legea cu cele noua clase intra in viguare la elevi de cls a4a din anul 2010-2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa dam examen doar la mate si romana. scces

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in clasa a 8-a si tot aasa am auzit... putin imi e frica la mate... sad

| Leo_3827 a răspuns:

Doar la materile importante, si da ai nevoie de portofoliu cu teste din cls a5a pana in a8a

| nikoleta_6638 a răspuns:

Pe 13-15 iunie-Inscrierea la Evaluarea Nationala
Pe 20 iunie Limba SI Literatura romana proba scrisa
Pe 22 iunie-Marematica proba scrisa
Pe 24 iunie Afisarea rezultatelor
funditabig grinbig grinbig grin

| elsiaxd a răspuns:

Testarile sa dau la vreo saptama dupa terminarea anului. 50% media I-VIII, 50% media testarilor