anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu vreau sa dau la liceu militar. Nu ma deranjeaza faptul ca o sa fie greu pentru ca sigur te ajuta dar majoritatea zic ca iti pierzi copilaria pe acolo, si vreau sigur sa stiu daca chiar asa e. Eu cred ca este un liceu cat de cat normal. Faci antrenamente si e stricta treaba dar in rest nu stiu ce sa zic. Daca stiti 100% va rog sa imi spuneti daca chiar iti pierzi copilaria si libertatea pe acolo sau daca se exagereaza cu chestiia asta

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Știu că e la moda sa te consideri copil până la 35 de ani, dar la liceu în mod normal copilăria e cam gata.

| Kary18 a răspuns (pentru VoidEternal):

Depinde de persoana. Poti sa nu te mai consideri copil cand simti.

| Kary18 a răspuns (pentru VoidEternal):

Nu exista ceva normla de facut sau un titlu anume. Decat ce simti si consideri

| TheGentleman a răspuns:

Liceele militare sunt o l@bă acum, o să vezi că o să intre la Academie aspiranți de la licee care n-au nicio treabă cu profilul militar. La admitere nu vei fi în mod clar avantajat (în sensul că sari vreo etapă sau ceva, tot aceleași etapă le vei parcurge ca și ăla care a terminat mate-info și i s-a sculat în a 12 că vrea să devină militar. Sau de al filologie sau whatever.

Să vezi ce distractiv o să fie dacă cumva pici la academie în fața unuia din ăsta, deși chipurile ai făcut liceu militar. Ce au ceilalți în schimb în plus? experiențe! Tabără, clubăreală, gagici etc. Ei sunt liberi după cursuri, dar tu nu, că ești la „liceu militar" și ai de respectat o rutină și un program strict laughing

Este greșit din punctul meu de vedere, ar trebui ca aceia care au absolvit licee militare să fie în mod clar departajați de ceilalți, din respect pentru absolvenți în primul rând, în sensul că bă, copiii ăștia s-au pregătit de mici să devină militari...

Tare mult mi-ar plăcea să se fi schimbat între timp ceva și eu să greșesc...

| CarmenCraciun a răspuns:

Dupa ce-l termini poti sa-ti pierzi si viata daca te mobilizeaza si te trimite in zona de conflict. Ai uitat ca Romania e in NATO?