Se fură o țară întreagă,...
O sa ajungă pe Black Market! 1000% de acolo nu-l mai găsește,...
Era pont sigur 10000%%%% nu sa "furat"!
Ce prostie breh? E ghinion. Daca tu imi imprumuti mie sau imi inchiriezi ceva, iar mie mi se fura, inseamna ca ai fost prost? La fel de bine ti se putea fura tie direct...
E o practică internațională să fie organizate expoziții itinerante cu valori culturale ale unor țări în alte țări.
De data asta a fost ghinion - zic eu. Nu știu cât de serios este muzeul în care s-a dat spargerea, ce securitate avea și dacă au făcut asigurare pentru furt.
Pai eu am vizitat Muzeul national de la București, și uite acolo tezaurul sta dintotdeauna și nimeni nu a durat nimic vreodată!
De aici poate sa iasă un conflict diplomatic serios!
La asemenea nivel de expoziție era OBLIGATORIU paza umana chiar pe timp de noapte!
Îți aduci aminte acum vreo 10 ani sau mai mult când niște romani de prin Tulcea au furat tablouri din Olanda ce mare tambalau s-a făcut în presa ca erau romani?
Ca om cu peste 12 ani experienta în securitate îți spun 500 % NU exista " ghinion " ci lipsa de interes și proasta organizare!
Serios? La asemenea nivel de expoziție este obligatoriu sa se ia masuri maxime de siguranță!
De ambele părți! Și romana și olandeza! Dacă aduceau ei chestii de patrimoniu în România și se fura făceau ca toți dracii!
Lucrez de peste 12 ani în securitate prin Europa iar cuvântul " ghinion " este exclus!
Trăim in 2025 cu atâta tehnica și sisteme avansate de securitate și tu îmi spui ca a fost " Ghinion "? Pe bune?
Ori aia au fost super profesioniști ori organizarea de acolo de cacao!
Dar profesioniștii costa boss! Mult de tot!
Ei, nu a furat nimeni niciodata. Sa nu exageram. Stai sa vedem cum evolueaza povestea, eu cred ca daca avem putin noroc ne recupereaza olandezii alea.
Pai ambele. Cred. Daca e sa o dam in fantezisme, cum ar fi sa il vezi pe CG glorios cu alea peste cateva saptamini mindrindu-se ca a negociat el cu hotii si multumita capacitatilor lui supranaturale ne-a recuperat piesele furate fara sa coste nimic? Mai convinge vreo 2-300000 de ametiti din scurt sa il voteze...
E o practica absolut normal sa iti prezinti elementele de cultura si in alte tari sa le poata vedea cat mai multa lume... daca le fura de la noi din muzeu sa vezi atunci alti nemultumiti.
Aici nu a fost vorba de prostie.
Aici a fost orchestrata treaba.
Si uite asa istoria Romaniei dispare bucata cu bucata!
La negoiceri campion e Basescu. A "negoicat" eliberarea jurnalistilor rapiti, cand alti sefi de stat Italian, Francez nu au reusit.
Stim prea bine cum s-a terminat toata povestea: tapul ispasitor a fost scapat din inchisoare
Lui Basexu' am destule sa ii reprosez, dar i se pot ierta toate pentru asta: https://www.youtube.com/watch?v=g76venlIl5I
Jafurile se intampla in orice tari, dar eu ca unele piese chiar nu trebuiau duse din tara
Gabonne1982 întreabă:
anonim_4396 întreabă: