| SerenaVDW a întrebat:

Evaluare nationala- matematicaaa. doamne deci nu pot sa cred cat am putut gresi din neatentie si grabaaa.si emotii.
la subiectul III problema 1) a) am scris Alaterala = Pb x h dar din greseala dupa ce am facut perimetrul bazei am inmultit cu 10 in loc sa inmultesc cu 40 din neatentie. credeti ca imi da punctaj, macar 1 punct si pe calcul, pentru ca am gresit din neatentie?
si am mai gresit dinneatentie. la punctul c) am scris V cub = latura la puterea a3-a si in loc sa fac 4x4 la a treia am scris 4x3 la a treia. dar totusi stiam cum se face.se poate sa imi dea macar jumate din punctajul acordat pentru etapele astea? multumesc.

Răspuns Câştigător
| BrokenAngel a răspuns:

Tot ce ai scris corect îți va puncta.
O să-ți dea puncte până în momentul în care ai greșit, stai liniștită happy

4 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

In principiu se puncteaza orice este corect

| sahsa a răspuns:

Da deci daca te uitai cu atentie pe faiaia de examen, acolo scria ca la sub 2 si 3 se puncteaza orice formula. orice calcul corect si legat de exercitiul dat!
nu_ti fie teama, ca iti va da punctaj intermediar!
Sper ca te-am ajutat:*:*

| missmine a răspuns:

Pai la subiectul III 1) o sa-ti dea doar un punct pentru formula, iar la celalalt si la celalalt la fel 1pct pentru ca ai scris formula. Asa scrie pe barem ca se acorda un pct pentru scrierea formulei. Funda te rog?

| măcheamăăăî a răspuns:

Nu stiu, ei cand corecteaza nu au de unde sa stie ce era in capul tau, daca stiai sau nu.Nu cred ca puncteaza daca ai scris si formulele gresite, uite-te pe barem.