Bună!
Aceasta NU se ia în calcul la media de admitere la liceu!
"Calculul mediei de admitere
utilizate pentru admiterea în învățământul liceal
pentru anul școlar 2014-2015 :
1. Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a a absolvenților învățământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.
2. Calculul mediei de admitere se face astfel:
MA = ( ABS + 3 EN ) / 4
unde:
MA = media de admitere.
ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;
EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenții clasei a VIII-a" - SURSA = Anexa 2 din Ordinul 4925/29.08.13 - vezi linkul :
edu.ro/index.php?module=uploads&func=download&fileId=18352
Toate cele bune.
Nu prea vad cum ar putea conta, in conditiile in care aprecierea se face cu niste coduri, uneori, pe bareme de corectare gresite.
In plus, profesorii care corecteaza pot, uneori, avea o interpretare personala a raspunsurile.
Eu, de exemplu, cand am luat la analizat lucrarile elevilor mei (corectate de altcineva), am gasit coduri puse gresit, in defavoarea elevilor. Asa ca m-am luptat pana am reusit sa obtin recorectarea si punerea unor coduri normale.
Si eu sunt clasa a 6-a. Nu conteaza. (cel putin pana acum). Tu cat ai luat?
Buna! si eu sunt clasa a 6 a si ce sa iti spun chiar nu conteaza rezultatele pentru admiterea in liceu. testele au fost facute cam pentru a vedea ce sti si ce nu sti ca sa faci in plus pentru ca in clasa a 8 a daca nu sti ceva nu ai ce sa mai daic.deci fi linisit chiar nu conteaza la admiterea la liceu
GabriiiiiElla întreabă:
Isvziwbdj întreabă: