| Hunt a întrebat:

Evaluarea Națională se apropie cu pași repezi și, conform profei mele de română, trebuie să începem să ne decidem asupra liceului pe care vrem să-l urmăm. Ce licee se află în București care au predare bună pe SN, care au clasă de germană și sunt axate și pe intensiv engleză. De preferat, nota de admitere să fie peste 9, 50.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Ce licee se află în București... De preferat, nota de admitere să fie peste 9, 50. "

la pretențiile tale (inalte?) era de așteptat să știi ce vrei. Chiar nu știi și vrei ca niște persoane necunoscute să iți "recomande" viitorul?

și cum vine aia "licee...i care au predare bună pe SN"

| Hunt explică (pentru sierra1):

De acord, dar EN, pentru mine, este anul viitor. Am idei în minte, dar pun această întrebare pentru a afla de noi opțiuni, experiențe autentice și tot așa. In orice caz, urma sa evaluez raspunsurile care îmi erau recomandate de aceste "persoane necunoscute", nu să iau fiecare idee de bună.

Problema este că, pe internetul Românesc, sunt foarte puține resurse de acest fel, iar website-urile școlare sunt dureros de prost făcute, astfel încât trebuie sa suni la directiune pentru a afla detalii banale (lucru deloc facil, pentru ca nu răspunde nimeni și procesul e foarte anevoios).

Acum sper ca înțelegi menirea întrebării mele mai bine – întreb pe o comunitate precum TPU, pentru a putea primi informații utile rapid și pentru a contribui la ajutorul altora care au aceeași neclaritate.